Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: За и Против кърменето на обществени места

27 Мар 2015, 13:36

Ако се приема като .. личен акт кърменето то лошо няма, но ако се прекалява с твърде голяма показност е лошо и не одобрявам. :!:

29 Мар 2015, 17:26

Максимално много се опивам да избягвам моловете, но мисля, че би било добре да има навсякъде място, на което майките да могат на спокойствие да нахранят децата си!

30 Мар 2015, 10:15

MerryPop написа:Максимално много се опивам да избягвам моловете, но мисля, че би било добре да има навсякъде място, на което майките да могат на спокойствие да нахранят децата си!

В мола има такова обособено място, където майката може да накърми спокойно детето си, стига да иска. :) А що се отнася ходенето до мола, всеки сам решава, а и никой не е казал, че жената като е влезнала в мола едва ли не ежедневно е там. Всички ходим до мола по една или друга причина и това, че имаме деца не значи, че трябва да сме затворници. :!:

30 Мар 2015, 15:38

Pipilota написа:В мола има такова обособено място, където майката може да накърми спокойно детето си, стига да иска. :) А що се отнася ходенето до мола, всеки сам решава, а и никой не е казал, че жената като е влезнала в мола едва ли не ежедневно е там. Всички ходим до мола по една или друга причина и това, че имаме деца не значи, че трябва да сме затворници. :!:

Има, ама къде е желанието да отиде там. Много дразни цялата тази показност и това парадиране..

30 Мар 2015, 17:08

Нека да се кърми масово :)) Лошо няма, а показността трябва да е още по-голяма, предлагам скоро и раждане в мола да има ;)

10 Апр 2015, 22:10

смятам че тези които искат да се забрани кърменето на обществени места са големи егоисти защото навсякъде по улиците се ядът банички гевреци идори кюфтета и кебапчета въпреки че има заведения за това ,Правилно ли е да дразнят другите хора на улицата? Не разбира се ,но никой на никого не прави забележка ,а да се нахрани едно бебе не е допустимо,

13 Апр 2015, 10:39

vesa.mikova написа:смятам че тези които искат да се забрани кърменето на обществени места са големи егоисти защото навсякъде по улиците се ядът банички гевреци идори кюфтета и кебапчета въпреки че има заведения за това ,Правилно ли е да дразнят другите хора на улицата? Не разбира се ,но никой на никого не прави забележка ,а да се нахрани едно бебе не е допустимо,

Много правилно, ех чак ми се прияде като четях поста. Много си права - както другите се хранят, така е логично да се хранят и бебетата.

13 Апр 2015, 10:59

vesa.mikova написа:смятам че тези които искат да се забрани кърменето на обществени места са големи егоисти защото навсякъде по улиците се ядът банички гевреци идори кюфтета и кебапчета въпреки че има заведения за това ,Правилно ли е да дразнят другите хора на улицата? Не разбира се ,но никой на никого не прави забележка ,а да се нахрани едно бебе не е допустимо,

Добре де, но ако се засили да мята гърди на ляво и на дясно и кърми детето си на шумно място със стотици хора дали е много приятно и дори и за майката и бебето?!

22 Апр 2015, 12:39

Аз самата съм майка и честно казано, никога не съм се чувствала комфортно да кърмя на обществени места. В крайна сметка, това е не просто хранене на бебето, а и доста интимен момент, който не бих споделила с още хиляда души, които се размотават с разни пликове около мен.

Моловете, а и повечето търговски центрове и ресторанти е редно да имат стая, в която майките могат да се усамотят, да нахранят бебчето си, да сменят пелените му и прочие. Така и бебето ще е обгрижено, и майката ще е спокойна, и останалите присъстващи няма да усещат дискомфорт. ;)

22 Апр 2015, 12:48

И за мен е грозно и унизително дори, вярно че е нормален акт, но е малко перкалено.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18