Опасни ли са напитките Lava Bear?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Опасни ли са напитките Lava Bear?

Мнениеот varlam » 28 Дек 2024, 13:51

Децата ми са силно притеснени от публикации в социални мрежи, че Лава Беър са опасни и са вкарали деца в болница. Освен, че са едно от най-глупавите неща на пазара, елементарен маркетингов трик и изпълнение, Lava Bear са безполезни, както и безвредни - ако само опитате и забравите. Но при редовна употреба в повече от 1 дневно в течение на седмици...Не знам.
varlam

Re: Опасни ли са напитките Lava Bear?

Мнениеот I.Atanasov » 28 Дек 2024, 23:29

Това е официалното твърдение
Магнезий и калций — Напитките LAVA BEAR са богати на калций и магнезий, които са от съществено значение за здравето на мускулите и костите особено сред подрастващите. Калцият стимулира правилния растеж и възстановяването на костите, докато магнезият подпомага възстановяването на мускулите след физически упражнения, тренировки и натоварвания.
Електролити калий, натрий и хлорид — Всяка бутилка LAVA BEAR ти доставя електролити, необходими за хидратацията на тялото и поддържане на електролитния баланс. Калият играе важна роля във функционирането на мускулите и поддържането на нормалното кръвно налягане. Натрият е от съществено значение за правилното функциониране на клетките и тъканите, докато хлоридът подпомага поддържането на хидратацията на клетките.

Въпрос на нормално хранене и здраве и възпитание е децата ви да не пият боклуци. ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИЯТ И КУПУВАТ БОКЛУЦИ?

I.Atanasov

Мнениеот Viktor.Ivanov » 29 Дек 2024, 19:22

В напитките Лава Беър няма нищо вредно, но и нищо полезно. Фатално е, ако детето ви започне да пие повече Lava Bear, отколкото вода. Напълно нормално е това да се случи, ако допуснете детето да повярва на малоумни клипове в интернет.
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот I.Atanasov » 29 Дек 2024, 19:28

Viktor.Ivanov написа:В напитките Лава Беър няма нищо вредно, но и нищо полезно. Фатално е, ако детето ви започне да пие повече Lava Bear, отколкото вода. Напълно нормално е това да се случи, ако допуснете детето да повярва на малоумни клипове в интернет.

Прав сте. Въпрос на възпитание е.
I.Atanasov

Назад към Здравословно хранене