23 Окт 2011, 23:38
Аз обичам флирта:) Дали в нета или в реална среща, важното е да поражда красиви чувства
29 Ное 2011, 12:56
Компютърните връзки – всеки е имал поне една такава. Всеки! И в това няма нищо лошо. Няма нищо лошо в това да си набавиш „емоция от разстояние”, която можеш просто да отрежеш блокирайки, изключвайки или даже дърпайки шалтера.
Интернет дава възможност да търсиш и да намираш. Това е най-важната му функция. А сега когато всички имат достъп до интернет би трябвало да няма нищо по лесно от това да намериш ”точният човек”. Не малко са връзките, които започват по този начин – в нета.
За мен това е един вид компютърна игра – влизаш във „филма” забавляваш се, всичко е истинско, вълнуващо… Когато излезеш всичко е просто…игра. Но съвсем възможно е да потънеш повече, отколкото трябва. Тук си има известна доза риск – даже голяма доза риск. Винаги е възможно да се заблудиш, че нещата са по-истински, отколкото са. Е, понякога наистина любовта и чувствата са истински, но… само понякога 
29 Ное 2011, 12:58
Колкото и странно да звучи, аз също не мисля, че интернет пространството дава ясна представа за човека до такава степен, че да се обвържеш с него за цял живот. Макар, че мои близки така се откриха и имат чудесно детенце. Може да съм старомодна, но залагам на директния контакт!
29 Ное 2011, 13:06
Възможно е, ако не остане такава за дълъг период. Моята се превърна в прекрасен брак. Интернет е просто още една възможност да срещнеш голямата, ЕДИНСТВЕНА любов
29 Ное 2011, 13:10
Преди време гледах един филм – съвременна история за Пепеляшка. Между нещастното, но хубаво момиче, което обаче никой не забелязва, и красавеца на випуска пламва прекрасна ”по американски” любовна история. И всичко това се случва къде – в интернет! Ах, приказка! Най-накрая се запознават и след редовните перипетии изживяват пълноценна връзка. Какво по-хубаво? Е, да но както повечето филмови сюжети този не винаги се изиграва в реалността. Хубавото момче рядко е толкова хубаво „отвътре”, а хубавите момичета …. са си хубави момичета. А хубавото момче дори и наистина да е „свястно” рядко се хваща със „сдухачката” на даскалото (всъщност момичето във филма си беше доста симпатично, но то винаги е така – хубава, но незнайно защо е… супер непопулярна. Американци – какво да ги правиш?!)
Трябва да се внимава – както с интернет връзките, така и с всичко свързано с тази адска машина компютъра.
30 Ное 2011, 01:35
Възможна е - имам приятели, които се запознаха по Интернет и вече са семейство от близо 7 години.
13 Дек 2011, 11:47
Възможно , но временно явление
13 Дек 2011, 17:03
И да и не! Преди време аз също открих в мрежата невероятен събеседник, нямаше ден, в който да не си споделим преживяното през деня (това може ли да се нарече любов?), но след време нещата просто утихнаха и спряхме да си пишем. Може би е възможна някаква такава любов, ако на по-следващ етап прерасне в реална.
14 Дек 2011, 11:56
Флиртуването е осъзнат или неосъзнат резултат от репродуктивните функции на организма. Всъщност флирта е едно изкуство, което не всеки човек владее. Има хора, които го притежават и им идва от вътре и такива, които и колкото и да се стремят да го усвоят и прилагат, все не им се отдава.
Желанието да бъдем забелязани, да привличаме или нас да ни привличат в крайна сметка се дължи на едно единствено нещо и това е желанието за секс.