Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC) 2024 година - "Новото поколение: съвършенство и иновация”

Светът на здравето в дати.

Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC) 2024 година - "Новото поколение: съвършенство и иновация”

Мнениеот MDSC » 27 Май 2024, 10:41

Здравейте на всички приятели, дългогодишни ентусиасти и бъдещи участници! И тази година имаме удоволствието да Ви приветстваме с добре дошли на XXI Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC) с тазгодишното мото "Новото поколение: съвършенство и иновация”

Двадесет и първото издание на този вдъхновяващ форум на младите учени ще се проведе между 14 октомври – 19 Октомври 2024 г. в Университетския телекомуникационен ендоскопски център (ТЕЛЕК) на МУ-Плевен.
Тази година в духа на нашето мото и в чест на 50- годишнината на нашият университет- Медицински университет - Плевен, сме ви подготвили теми свързани с иновациите в медицината, ще ви представим новите постижения и върховете, които са покорени през изминалата година и се надяваме да ви оставим без дъх (както винаги).
Следвайки нашата традиция, ние неуморно ще се фокусираме върху това да ви върнем към най-добрите лекции и семинари, които силно вярваме, че ще разширят компетентността ви в основните области на медицината и здравните науки.

Положили сме усилия и за организирането на Девето есенно училище за иновации в медицината, което се превърна в отличителен белег на МУ-Плевен през първите конферентни дни. Тази година ще насочим вниманието ви към три основни стълба: фармакотерапия, фармакогенетика, АI. Освен това ще обхванем редица други иновативни теми през цялото времетраене на конференцията.
Изпълнени сме с ентусиазъм и с нетърпение очакваме да се срещнем с всички вас тук в Плевен на XXI Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари. Oстанете на линия за повече информация!
MDSC
 
Мнения: 1
Регистриран на: 27 Май 2024, 10:38

Re: Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC) 2024 година - "Новото поколение: съвършенство и иновация”

Мнениеот Nikoletta » 30 Май 2024, 14:39

Интересно събитие, но не е с добра организация. Не знам защо поредна година е все така.
Nikoletta
 
Мнения: 79
Регистриран на: 23 Юни 2019, 20:10


Назад към Здравен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта