Междупредсърден септален дефект - търся хора с такъв проблем

Междупредсърден септален дефект - търся хора с такъв проблем

Мнениеот Надежда.Иванова » 27 Дек 2017, 10:03

Здравейте,понеже няма твърде много информация във интернет пространството за това реших да се консултирам тук със вас.Преди 9 месеца ми откриха Междупредсърден септален дефект.Единствения ми повод да посетя кардиолог беше,че пулса ми е ускорен между 88-91 удара в минута в състояние на покой.Кардиолозите ми казват,че това е вроден дефект,със разстояние 15мм.Следващата стъпка е оперативно лечение чрез поставяне на едно устройство така наречено Дивайс или Чадърче,което се вкарва през вената под пълна упойка и запълва това разстояние.Казват ми,че ако не се реша сега след години ще трябва да ме отворят,а и сърцето ще се натовари в пъти повече.
Септември месец бях на изследвания,за да вземат точен размер и да изработят това устройство.
Чакам с нетърпение,но нещата се случват бавно.Трябва да се съберат достатъчно хора за тази интервенция,защото се прави от доктор от чужбина съвместно с наш доктор.
Чакам но сърцето ме стяга от няколко дена и се страхувам за здравето си.
Моля ако има някой със такъв проблем да си даде мнението.
Надежда.Иванова
 
Мнения: 1
Регистриран на: 27 Дек 2017, 09:59

Re: Междупредсърден септален дефект - търся хора с такъв проблем

Мнениеот GinkaBorisova » 20 Мар 2023, 22:10

Със същото заболяване съм от много години, не се реших навреме и нещата се усложни ха, в момента съм в Чехия имам поставени 3 оклудрра и се чувствам много добре предстои ми още една интервенция. Не отлагаите за да не стане късно.в резултат на закъснението увреди белия дроб-белодробна хипертония, намали се налягането но не е изцяло овладяно. Не зъкаснявайте слушате кардиолозите това е мой съвет.
GinkaBorisova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Мар 2023, 21:52


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със сърдечни заболявания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта