Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
05 Апр 2011, 14:22
Аз лично нямам доверие на тези продукти!!! Когато реша, че трябва да отслабна минавам на плодове и зеленчуци!
06 Апр 2011, 10:09
Мисля да го пробвам този продукт, вижда ми се по-надежден от останалите. Вие какво ще кажете?
06 Апр 2011, 17:39
southernsun написа:Мисля да го пробвам този продукт, вижда ми се по-надежден от останалите. Вие какво ще кажете?
Вече писах някъде по този въпрос и си го поръчах,мисля да пробвам и ако има ефект ще пиша.Не очаквам чудеса надявам се да не се окаже само нещо ново а да има минимален ефект поне.
07 Апр 2011, 11:48
Много добър препарат! Със страшно много полезни ефекти, препоръчвам разтворимата форма, важно е да се спазва схемата на приемане!
08 Апр 2011, 11:12
Може ли продуктът да бъде поръчан он-лайн?
08 Апр 2011, 11:18
Да разбира се,че може.Виж в е-аптека!!
08 Апр 2011, 15:48
А след колко време може да се очаква ефект?
08 Апр 2011, 16:03
Незнам продуктът е нов, но на мен лично ми стана интересно какъв е ефекта на съставката в продукта Масло от семена на Корейски бор?
08 Апр 2011, 16:43
Видях,че продуктът е на Валмарк.Имам доверие на тази фармацевтична компания.
08 Апр 2011, 23:10
Chat noir написа:Видях,че продуктът е на Валмарк.Имам доверие на тази фармацевтична компания.
И аз мисля че може да се има доверие на Валмарк ползвал съм техни продукти и съм доволен.Ако се спазва предписанието за прием на рподука мисля че ще има ефект,там ни е грешката че най често не спазваме схемата и след това естествено и резултата не е добър