Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Новото чудо, от което слабеем – пак ли е измама?

27 Май 2014, 13:06

Ново чудо, което са открили в Америка, казва се Нидора! Отново си ядеш и слабееш, приказно е, но когато става дума за видим ефект в повечето случаи е измама, всичко опира до малко храна и много спорт! :!: :!: :!:

И все пак, знаете ли как стоят нещата с новото чудо, от което трябва да слабеем? Поръчвал ли го е някой и какъв е ефекта му? Потърсих и другаде за отзиви, но никъде – нищо, затова най-вече ми стана интересно! :mrgreen:
Четох нещо като статия, от доста съмнителен източник, че новото чудо било много популярно в Америка :o и не знам си какво, но все пак си оставам сериозно резервирана, вие как смятате Нидора нова измама ли е, от която освен джобовете нищо друго няма да ни отслабне? :lol: :lol:

Re: Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

30 Апр 2014, 18:01

Не съм убедена, че може това да е най-добрият и сигурен препарат за отслабване! Така, че е добре да не рискуваме със здравето си, какво ще кажеш?

Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

30 Апр 2014, 17:59

До колкото разбирам Топ силует Слим е съвсем нов препарат за сваляне на килограми, но заедно с него е замесено и едно име, на което не мисля, че мога да имам голямо доверие – Иван Абаджиев! :?

Та беше ми интересно, дали наистина мога да се доверя на Топ силует Слим или е поредният трик за печелене на пари! Искам хора изпитали го на себе си да ми подскажат колко време са го приемали и какъв ефект е имало върху тях?! :roll:

Четох, че за един месец при определен прием, който ти казват при поръчката на препарата трябва да намалее апетита, съответно да се свалят и някакви килограм, но разбирам за дами, които са го пили с месеци и пак е нямало ефект. :!: :!: Все пак ми се струва невъзможно да предлагат Топ силует Слим и да няма абсолютно никакъв ефект, на фона на хвалбите, :idea: предполагам зависи много от човека! На какво мнение сте, ползвали ли сте Топ силует Слим? :?:

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

09 Апр 2014, 18:03

Нещо да кажете за: L-CARNITINE на QNT ?

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

09 Апр 2014, 14:32

Каквото и да пие човек - не започне ли да мисли какво, кога и как яде няма как да отслабне, или поне не с добавка, която няма да му навреди.
Иначе мога да препоръчам една добавка, която има много силно действие и резултатите са сигурни ако човек, разбира се не прекалява с храната. Става дума за един активен комплекс за намаляване на теглото на американска фирма, която е сред лидерите в тази сфера в Америка - TrimeX WVS
Уникален продукт, който е единствения по рода си поради това, че естествените му активни съставки имат едновременно тройно действие:
1.подпомагат намаляването на теглото
2. служат за енергия
3. предпазват здравето

Съдържа Масло от вечерна иглика, екстракт от зелен чай, екстракт от семена на грейпфрут, хидроксицитат ( подтиска апетита и възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини), аминокиселини от хидролизиран колаген, хром, манган, ванадий (необходим е за нормалния растеж и развитие на тялото)

Re: Инхуа капсули за отслабване

31 Мар 2014, 13:37

nepokornata41 написа:Инхуа ми помогна страшно много ефекта беше от 75кг на 67кг това са цели 8кг и то за 2 седмици надявам се да опитате в момента ще поръчам пак за мен и още 3 приятелки... много съм доволна :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

Това е толкова нездравосолно, че просто нямам думи. Само с диуретик могат да се свалят толкова килограми (вода и мускулатура) за толкова кратък период.

*choki_moki ти колко килограма свали с една опаковка Detonatrol ?

30 Мар 2014, 17:58

Зависи от организма и от съставките на продуктите. Не е задължително да получиш стомашно разстройство. Аз не че съм пила много неща, но от продукта, който ползвам сега (Detonatrol) нямам никакви проблеми.

17 Мар 2014, 19:05

Инхуа ми помогна страшно много ефекта беше от 75кг на 67кг това са цели 8кг и то за 2 седмици надявам се да опитате в момента ще поръчам пак за мен и още 3 приятелки... много съм доволна :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

Re: Как действат дъвките Витаслим?

06 Мар 2014, 16:24

pepa1974 написа:
zlatarski_ написа:Ако искате нещо да ви подтиска апетита си взимате едни фибри и сте готови,магическа ДЪВКА няма :lol:

Какви фибри ще препоръчате за подтискане на апетит?

Фибри има в плодовете и зеленчуците, но ако искате да увеличете техният прием се насочете към добавка със съдържание на Psyllium Husk. Хубаво е да се приема с повече вода и преди хранене.

Re: Как действат дъвките Витаслим?

04 Мар 2014, 16:28

zlatarski_ написа:Ако искате нещо да ви подтиска апетита си взимате едни фибри и сте готови,магическа ДЪВКА няма :lol:

Какви фибри ще препоръчате за подтискане на апетит?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 55