Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Мнениеот dddeyya » 09 Юли 2024, 15:44

Искам да споделя моята невероятна история за отслабване със Слим Актив+. Тази хранителна добавка наистина промени живота ми!

След години на борба с излишните килограми и безуспешни опити да постигна желаната фигура, реших да пробвам Слим Актив+. Бях чувала добри отзиви за продукта, но честно казано, не очаквах чудеса. Все пак реших да му дам шанс и не съжалявам!

Само след няколко седмици започнах да забелязвам разликата. Апетитът ми значително намаля, а енергията ми се увеличи. Най-важното е, че започнах да губя килограми по здравословен и устойчив начин. Слим Актив+ не само ми помогна да отслабна, но и ми даде увереността, че мога да постигна целите си.

Днес, няколко месеца по-късно, се чувствам по-здрава и щастлива от всякога. Вече се наслаждавам на активен начин на живот и нося дрехи, които преди бяха само мечта. Ако и вие търсите ефективен начин за отслабване, горещо препоръчвам Слим Актив+.

Това са производителите им https://greenactive.bg/product/%d1%81%d ... %b8%d0%b2/
А тук го има и в Фрамар https://apteka.framar.bg/30113257/%D1%8 ... 0%B8%D0%B2
dddeyya

Re: Хранителните добавки - какви са те?

Мнениеот tornado » 28 Юни 2023, 19:29

Аз съм за хранителните добавки, особено за спорт. Неслучайно и лекари и нутриционисти ги препоръчват - много зависи кога, за какво се ползват и естествено индивидуалните особености на приемащия.
tornado

Re: Препоръчайте ми таблетки за отслабване

Мнениеот AnnF » 02 Авг 2022, 15:21

MIMI_83@abv.bg написа:Таблетки за спомагане на сваляне на килограми? Благодаря!

Искам да кажа веднага, че бях предпазлива към хранителните добавки и средствата за отслабване! Чух много отрицателни отзиви и разочарования. Реших да опитам Guavital+, защото вече бях в безнадеждно положение и много ми хареса съставът му: естествени екстракти, за действието за които чух много.

Поръчах средството на официалния уебсайт. Седмица по-късно забелязах, че започнах да се храня по-бързо и гладът престана да засенчва целия ум. В резултат на това наистина отслабнах. Действието на коктейла приятно ме впечатли. Зарадва ме липсата на странични свойства. След края на курса минаха 7 месеца и теглото ми остана нормално. Най-накрая се сбогувах с излишните килограми! Тялото ми се стегна и стана стройно.

Надявам се моята тайна да ви помогне. В крайна сметка всичко е толкова просто: вкусен коктейл 2 пъти на ден и тялото ви започва да изгаря излишъка.
AnnF

Препоръчайте ми таблетки за отслабване

Мнениеот MIMI_83@abv.bg » 29 Ное 2021, 19:53

Таблетки за спомагане на сваляне на килограми? Благодаря!
MIMI_83@abv.bg

Re: Търся мнение за Захир капсули за отслабване

Мнениеот Пламена И. » 02 Мар 2020, 10:30

Не съм пила Захир и не мога да дам мнение за него, но и аз като Злати препоръчвам зеления чай и повече двигателна активност. Не съм много по хранителните добавки за отслабване, тъй като наистина при много от тях се получава йо-йо ефект след спирането на приема.
Пламена И.

Мнениеот Елена Стоянова » 28 Фев 2020, 10:12

zlati1459 написа:Нямам информация относно действието на тези капсули, но аз лично подкрепям идеята да се извърши отслабване чрез двигателна активност по-скоро, отколкото с пиенето на добавки. Както сама упоменавате, вероятно е да се получи йо-йо ефект. Бихте могла да опитате със зелен чай, мисля че е по-безобидно и пречистващо организма.

Ще ми се да сваля повече килограми и ми се струва, че само с двигателна активност няма да ми се получи. Но идеята за зеления чай не е лоша. Може първо да опитам с него. Благодаря! :smile:
Елена Стоянова

Мнениеот zlati1459 » 27 Фев 2020, 21:43

Нямам информация относно действието на тези капсули, но аз лично подкрепям идеята да се извърши отслабване чрез двигателна активност по-скоро, отколкото с пиенето на добавки. Както сама упоменавате, вероятно е да се получи йо-йо ефект. Бихте могла да опитате със зелен чай, мисля че е по-безобидно и пречистващо организма.
zlati1459

Мнениеот iriny » 25 Фев 2020, 10:12

Аз лично съм доволна от действието на Захир. Миналата година бях качила доста килограми и като видях, че само с диета няма да стане (вече бях ограничила сладкото, тестените изделия и тлъстото месо), реших да опитам с медикаменти. Захир ми го препоръча една приятелка. Пих го в продължение на около 2 месеца и свалих 10 килограма.
iriny

Търся мнение за Захир капсули за отслабване

Мнениеот Елена Стоянова » 24 Фев 2020, 12:15

Здравейте! Прочетох много добри отзиви за капсулите Захир и смятам да започна курс за отслабване с тях. До сега съм пробвала Витаслим, но без особен успех. Хората, които са ги ползвали, казват, че се постига бърз ефект, като губиш апетит, не ти се яде сладко, дори премахвали целулит. Колко време всъщност трябва да се пият капсулите Захир, за да има ефект? Между приемите трябва ли да се прави почивка? Решила съм да ги започна по-отрано, за да съм във форма през лятото.
Другото нещо, което ме интересува е дали при тези капсули има йо-йо ефект. Напълнява ли се след спирането им? Видях, че има и капсули Захир Ден и Нощ. Каква е разликата и кой от двата варианта е по-добре да избера? Моля, някой, който ги е ползвал да даде мнение.
Елена Стоянова

Re: Добро средство за отслабване ли е Хром Форте на ВАЛМАРК? Търся мнение.

Мнениеот lyuta_chushka95 » 21 Фев 2020, 10:24

megivixen написа:Фрамар: "Инсулинът е хормонът, който регулира не само нивото на кръвната захар, но също така участва и в метаболизма на мазнините и протеините. Недостатъчното ниво на хром в организма се счита, че има връзка с наднорменото тегло (увеличено натрупване на мастна тъкан), нарушения глюкозен толеранс (диабет) и повишеното ниво на холестерол в кръвта. Повишеният прием на хром води до промяна в структурата на тялото - редуцира мастна тъкан и поддържа мускулната маса."

Още за ХРОМ ФОРТЕ табл. * 30 ВАЛМАРК (CHROMIUM FORTE tabl. * 30 WALMARK), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/30000302/%D1%8 ... 1%80%D0%BA

Благодаря за информацията! :smile: :thankyouyellow:
Аватар
lyuta_chushka95

Следваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти