Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как действат дъвките Витаслим?

20 Фев 2014, 19:09

Мади Ранчева написа:Привет!

Мислите ли, че дъвките на Витаслим имат ефект, пробвали ли сте да отслабвате по забавният начин – с дъвкане? :D

Усещам, че съм качила два или три килограма и искам бързо да влезна в нормите си, понеже се чувствам доста тежка и тромава, :oops: та се чудя, как действат дъвките на Витаслим?

Зная, че подобни хитринки намалят апетита, но до колкото разбрах от прочетеното в интернет, дъвките Витаслим действат по различен начин, но не разбрах какъв е той.

Надявам се да има по-запознати от мен, всъщност пробвали ли сте да свалите няколко килограма само с дъвки? :?:

Витаслим действат! В тях има рициново масло и действат разхлабващо :lol: , оттам и отслабващо, само дето струват бая по-скъпо от шишенце с рициново :D

01 Мар 2014, 19:13

Ако искате нещо да ви подтиска апетита си взимате едни фибри и сте готови,магическа ДЪВКА няма :lol:

04 Мар 2014, 16:28

zlatarski_ написа:Ако искате нещо да ви подтиска апетита си взимате едни фибри и сте готови,магическа ДЪВКА няма :lol:

Какви фибри ще препоръчате за подтискане на апетит?

06 Мар 2014, 16:24

pepa1974 написа:
zlatarski_ написа:Ако искате нещо да ви подтиска апетита си взимате едни фибри и сте готови,магическа ДЪВКА няма :lol:

Какви фибри ще препоръчате за подтискане на апетит?

Фибри има в плодовете и зеленчуците, но ако искате да увеличете техният прием се насочете към добавка със съдържание на Psyllium Husk. Хубаво е да се приема с повече вода и преди хранене.

Re: Инхуа капсули за отслабване

17 Мар 2014, 19:05

Инхуа ми помогна страшно много ефекта беше от 75кг на 67кг това са цели 8кг и то за 2 седмици надявам се да опитате в момента ще поръчам пак за мен и още 3 приятелки... много съм доволна :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

30 Мар 2014, 17:58

Зависи от организма и от съставките на продуктите. Не е задължително да получиш стомашно разстройство. Аз не че съм пила много неща, но от продукта, който ползвам сега (Detonatrol) нямам никакви проблеми.

31 Мар 2014, 13:37

nepokornata41 написа:Инхуа ми помогна страшно много ефекта беше от 75кг на 67кг това са цели 8кг и то за 2 седмици надявам се да опитате в момента ще поръчам пак за мен и още 3 приятелки... много съм доволна :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:

Това е толкова нездравосолно, че просто нямам думи. Само с диуретик могат да се свалят толкова килограми (вода и мускулатура) за толкова кратък период.

*choki_moki ти колко килограма свали с една опаковка Detonatrol ?

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

09 Апр 2014, 14:32

Каквото и да пие човек - не започне ли да мисли какво, кога и как яде няма как да отслабне, или поне не с добавка, която няма да му навреди.
Иначе мога да препоръчам една добавка, която има много силно действие и резултатите са сигурни ако човек, разбира се не прекалява с храната. Става дума за един активен комплекс за намаляване на теглото на американска фирма, която е сред лидерите в тази сфера в Америка - TrimeX WVS
Уникален продукт, който е единствения по рода си поради това, че естествените му активни съставки имат едновременно тройно действие:
1.подпомагат намаляването на теглото
2. служат за енергия
3. предпазват здравето

Съдържа Масло от вечерна иглика, екстракт от зелен чай, екстракт от семена на грейпфрут, хидроксицитат ( подтиска апетита и възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини), аминокиселини от хидролизиран колаген, хром, манган, ванадий (необходим е за нормалния растеж и развитие на тялото)

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

09 Апр 2014, 18:03

Нещо да кажете за: L-CARNITINE на QNT ?

Мога ли да се доверя на Топ силует Слим?

30 Апр 2014, 17:59

До колкото разбирам Топ силует Слим е съвсем нов препарат за сваляне на килограми, но заедно с него е замесено и едно име, на което не мисля, че мога да имам голямо доверие – Иван Абаджиев! :?

Та беше ми интересно, дали наистина мога да се доверя на Топ силует Слим или е поредният трик за печелене на пари! Искам хора изпитали го на себе си да ми подскажат колко време са го приемали и какъв ефект е имало върху тях?! :roll:

Четох, че за един месец при определен прием, който ти казват при поръчката на препарата трябва да намалее апетита, съответно да се свалят и някакви килограм, но разбирам за дами, които са го пили с месеци и пак е нямало ефект. :!: :!: Все пак ми се струва невъзможно да предлагат Топ силует Слим и да няма абсолютно никакъв ефект, на фона на хвалбите, :idea: предполагам зависи много от човека! На какво мнение сте, ползвали ли сте Топ силует Слим? :?:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 55