Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Повече информация за ХИАВИТА-капсули?

08 Сеп 2011, 11:34

Мисля да започна да пия капсулите на ХИАВИТА за по-добра еластичност на кожата.Поглеждайки се пред огледалото виждам малки бръчици вече.Какво представляват тия капсули, дали са комплекс от витамини или има и колагенова съставка?
До сега не съм пила подобни таблетки или капсули. Дали ще имат ефект? Ако някой ги е пил вече и е усетил разликата нека сподели :roll: всяка информация ще ми бъде полезна!

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

24 Авг 2011, 16:15

Ако по цял ден си на работа, незнам кога ще е това време за спорт и особено ако си изморен едва ли.

Re: Фарма лайн

24 Авг 2011, 15:06

Това чай ли е?

Re: Инхуа капсули за отслабване

19 Авг 2011, 16:32

Пийте повече вода, ще се убедите колко чудодейна работа върши.

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

19 Авг 2011, 16:31

Да, но май на там отива поколението ;)

Re: Life and Herb LTD - здраве от Африка -представяне и прод

17 Авг 2011, 08:59

Тези чайове естествено не съдържат кофеин. Тук черен чай означава ферментирал ройбос, който след ферментация преминава в групата на черните чайове. Серията е детска и е създадена след множество проучвания

Re: хапчета за отслабване

16 Авг 2011, 17:06

boriskarlov написа:Някой пробвал ли е с кленбутерол?? Много негативни реакции, но действа, ако го взимаш разумно.

Много ефективен, но ми разхлопва сърцето и не е за мен, определено.

16 Авг 2011, 17:05

Може ли детето ми да пие този чай, като съм сигурна ,че не е черен или зелен - с повишен кофеин?

15 Авг 2011, 15:19

Violetta написа:Препоръчвате ли Сутерландия при стрес?

Билката е широкоспектърно повлияване и може разбира се да се приема и при стрес, но ви препоръчват във вашият случай Sceletium.

15 Авг 2011, 15:16

boriskarlov написа:Благодаря за интересното представяне. За каква възраст са подходящи тези чайове?

Чайовете са уникалки по рода си и са подходящи за деца от новородени до 10 годишини. Препоръчват се и при новородени за облекчаване на колики.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 55