Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
15 Апр 2016, 09:49
Да, пила съм ликуид оф, но мога да кажа, че определено ми подейства добре, наистина отоците от тялото ми се махнаха, а и също така ми подобни жизнеността, свалих разбира се и малко киглорами, в мазнините има доста вода, така че и от там ще дръпнете в малко сантиметри, но като добавка за отслабване не може да се приема, не е нещо за отслабване, а е за вода. :) по-добре да комбинирате лечението с диета и може да постигнете някакви резултати, но не и перфектна фигура за кратък период от време. :)
15 Апр 2016, 10:18
Малко преди бременността от работата започнах да усещам много голяма тежест в краката, споделих с личния и той ми препоръча ликуид. Не беше никак зле, останах доста доволна, помогна ми да се справя с отока. Сега го пия 2 пъти в годината.
15 Апр 2016, 10:30
През деня постоянно съм на крак и вечер като се прибирам краката ги усещам подути и изтръпнали. Дали да не пробвам и аз Ликуид? В този случай на подуване дали ще помогне?
18 Апр 2016, 15:13
black написа:През деня постоянно съм на крак и вечер като се прибирам краката ги усещам подути и изтръпнали. Дали да не пробвам и аз Ликуид? В този случай на подуване дали ще помогне?
Да, би трябвало да ти помогне, той е точно за подувания т.е. задържане на вода. Само че ако нямаш удобна тоалетна на работа имай едно на ум :)
20 Апр 2016, 14:30
Изпих една опаковка, но нямаше ефекта отслабване при мен

.
12 Май 2016, 15:58
Здравейте. В момента съм в цикъл с кленбутерол и съм на 4 таблетки дневно, ноо кръвното ми започна да пада драстично. Някой имал ли е такива симптоми?
07 Юни 2016, 16:05
Аз съм за. Това са витамини, аминокиселини, билки, минерали. Така можеш да набавиш на организма си много вещества, които му липсват. Безвредни са, не са като другите вещества, които са забранени като стероиди и подобни.
09 Юни 2016, 13:48
Все пак този продукт е по-скоро деуретичен или иначе казано отводняващ. Има ефект, ако задържаните килограми са от вода и на така наречения воден целулит. :)
20 Юни 2016, 11:38
Здравейте, аз ползвам Червен пипер на марката Bulgaricus, тъй като имам проблем с килцата, а нямам време много много за спорт. Бях изчел много статии и форуми за червения пипер и доста се чудих дали да си го поръчам, но реших да пробвам и не съжалявам. Няма моментално действие, но след време ефекта е УАУ.
20 Юни 2016, 13:00
иван иванов написа:Здравейте, аз ползвам Червен пипер на марката Bulgaricus, тъй като имам проблем с килцата, а нямам време много много за спорт. Бях изчел много статии и форуми за червения пипер и доста се чудих дали да си го поръчам, но реших да пробвам и не съжалявам. Няма моментално действие, но след време ефекта е УАУ.
Да, разбрахме за марката, която използваш.