16 Юли 2014, 15:29
hrisi написа:Здравейте Д-Р Тодева. От години по стъпалата имам брадавици, над 20 са вече... Пробвах много от българските лекарства, пробвах и Базука в която толкова хора в чужбина се кълнят, пробвахме и течен азот... Нито една от тях не е мръднала, а продължават да се разпространяват. Когато стане много топло е изключително неудобно защото започват да сърбят или да болят. Вече се отчайвам. Благодаря
16 Юли 2014, 18:31
20 Юли 2014, 13:22
vodolei88 написа:благодаря ви за отговорите и обърнатото внимание
22 Юли 2014, 12:46
23 Юли 2014, 11:23
unikato78 написа:Здравейте!
Имам следния въпрос. Може ли лекарството Верутол да се прилага на кондиломи. Предписано ми е от лекар, но като чета информация за това лекарство никъде не намирам, че се прилага за лекуване на кондломи.
Благодаря предварително за отговора Ви.
23 Юли 2014, 13:56
23 Юли 2014, 21:06
Dr Violina Todeva написа:unikato78 написа:Здравейте!
Имам следния въпрос. Може ли лекарството Верутол да се прилага на кондиломи. Предписано ми е от лекар, но като чета информация за това лекарство никъде не намирам, че се прилага за лекуване на кондломи.
Здравейте, unikato78!
Да, би могло да се използва! Въпреки всичко зависи от вида и локализацията им.
С уважение,
д-р Тодева
24 Юли 2014, 11:31
unikato78 написа:Dr Violina Todeva написа:unikato78 написа:Здравейте!
Здравейте, unikato78!
Да, би могло да се използва! Въпреки всичко зависи от вида и локализацията им.
С уважение,
д-р Тодева
Благодаря за отговора Ви, д-р Тодева. Кондиломите са между малките и големите срамни устни. Може ли да се прилага на това място това лекарство.
Благодаря!
24 Юли 2014, 11:38
leady_23 написа:здр преди година на моя син който беше на 3 години му се появиха плоски брадавици по лицето -3-4 като едната беше доста голяма.ходихме къде ли не и накрая го заведохме при билков лечител.той ни каза да ги мажем с змииско мляко непрекъснато ,защото много е малък за горене .също ни посъветва да му даваме след време и някакъв имуностимолатор сироп ,защото пъпките били от прекаленото боледуване,за съжаление човека почина и не разбрахме какъв е този сироп.за наша радост след много усилия брадавиците му минаха ,но на мен ми излязоха на едната ръка и сега ни е старах да не се повтори отново на детето.моля ви посъветвайте ме какво да права.благодаря ви
11 Сеп 2014, 16:16