03 Май 2016, 11:05
lqlqlq написа:Здравейте. Горя си 3 пати кондиломите с лазер и два месеца ги мажа с алдара и това повече от година и пак се появяват нови малки. След алдарата започнаха сърбежи и ми се сцепи кожата между ануса и тестисите, Не знам да ли е от нея, Интересуваме може ли да се пие Кориолус като съм на комбинирана терапия за Хив, защото при него не трябва да се пиот никакви имунни стимулатори , а с алдара и лазер се появават отново
26 Сеп 2016, 20:13
27 Сеп 2016, 14:14
nevenaivanova написа:Добър вечер, Д-р Тодева! Обръщам се към Вас с надеждата да получа адекватен и професионален отговор. Доста изчетох в интернет и доста се наплаших. Въпросът ми може и да е глупав, но се нуждая от Вашата компетенция. Имах връзка с момче в продължение на 3 години, като през този период не сме спали заедно (аз все още съм девствена). Единственото, което се е случвало е той да ми прави орална любов - аз на него - не съм. От 2 години и половина сме разделени, тъй като се наложи да се преместя в Англия, поради което разбирате, че нямам възможност да посетя специалист.
Наскоро разбрах, че той има съмнения за човешки папилома вирус. Въпросът ми е следният - възможно ли е чрез орална любов - той на мен да ми е предал болестта, при положение, че аз на него не съм му отвръщала със същото? Ще Ви бъда безкрайно благодарна, ако ми отговорите. В интернет пише, че и чрез орална любов се предава, но ако той е заразен, а аз не съм му правила такава, възможно ли е? Много съм уплашена!
За сега Ви желая лека и спокойна вечер! Очаквам с тревога Вашия отговор!
27 Сеп 2016, 23:07
17 Окт 2016, 18:02
01 Ное 2016, 10:17
eLLe2795 написа:Здравейте,преди 4-5 дена ми се появи пъпчица,отстрани на кутрето,помислих,че е ухапано,но липсва сърбеж,а има болка и бучене при допир,на външен вид не изглежда да е кокоши трън,какво може да е и как да процедирам?
06 Ное 2016, 19:30
08 Ное 2016, 12:04
kaligyla92 написа:здравейте искам да попитам имам брадавици но ако отида на доктор ще ми забранят ли да работя като готвач и колко пари струва лечението
21 Ное 2016, 16:44
04 Дек 2016, 09:52