Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
13 Юли 2017, 15:20
Е иа з обичам, когато търся нещо да го намеря онлайн, но и от друга стран, не ми харесва, че доставките често излизат колкото продукта, който търсим, затова и продължавам да сизбирам и търся варианти да намеря нещото на място в магазин.
27 Юли 2017, 11:17
За българските сайтове не е точно така, за чуждите има нещо вярно - цените на доставките са доста високи.
27 Юли 2017, 11:27
Ако е нещо евтино, доставката като е 5 лева си е направо половината. Аз съм поръчвала книги така, нямаше я никъде, книгата беше 8 лева, доставката 5...
31 Окт 2017, 11:38
Ако имам изгода, си поръчвам. Когато търся нещо, най-напред поглеждам в интернет, да видя има ли разнообразие, как вървят цените, после вече си избирам искам или не искам нещо.
06 Ное 2017, 21:39
Аз също поръчвам, даже после някой път се случва, че не ми се чака и купувам същото отново. Или подобно, което вече ми е минус. Но си намирам доста неща, които иначе не бих могла да открия.
28 Яну 2018, 18:44
Аз категорично се отказах от онлайн пазаруването след като 3-4 пъти се разочаровах от поръчката. Или размера не ми е отговарял, или качеството не е било добро, или модела коренно различен от показания на снимката.
28 Яну 2018, 19:28
Но пък онлайн съм си поръчвала техника, козметика, хранителни добавки, с тези неща не съм имала проблем
30 Яну 2018, 11:58
Мисля, че много от нас предпочитат да пазаруват онлайн, голямо облекчение е и много лесно се избират много неща. Ако се купуват от магазини трябва обикаляне и т.н., което е по-сложно.
30 Яну 2018, 12:39
Друго си е да хванеш телефона или компютъра и да избереш от много голям избор. Вярно е, обаче, че понякога се набутваме с доставки и намираме същото нещо на достъпно и удобно за нас място, но пак е въпрос на случайност. Представете си да трявба да обикаляте 20-30 магазина в търсене на идеалната блуза, а иначе може да ви отнеме време, докато изпиете едно кафе. Е , вярно първият случай е по-здравословен за тялото. :)
31 Яну 2018, 19:39
Въпроса е закупената дреха онлайн до колко отговаря на размер, качество и модел