southernsun написа:Разреши се количество до 3 грама/ за свиване на една цигара някъде, най-много две/ да се смята за лична употреба, а притежавайки над това количество вече си подведен под отговорност за притежание.
Gatekeeper написа:Аз лично съм против, защото съм виждал отблизо какво може да причини тревата на един нормален млад човек.
Имах една съученичка - малко шантава, но иначе много интелигентна. В един момент започна да пуши трева, може би за да впечатли някого... и се промени. Стана много по-разсеяна, често закъсняваше, започна да забравя важни неща, постоянно се чувстваше уморена. Като цяло се държеше така сякаш не може да подреди мислите си. Тъжна гледка
Освен краткосрочни, марихуаната има и множество дългосрочни ефекти - някои от тях са доста неприятни (стерилитет, респираторни заболявания, нарушения в съзнанието и т.н.), но повечето употребяващи не се замислят за това.
Gatekeeper написа:Така е, наистина, но за да се уцели правилната доза е необходим добър самоконтрол. А тревата често води до загубата му
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта