05 Апр 2016, 12:02
Dr Violina Todeva написа:b_dimitrov написа:Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!
Здравейте!
Проблемът е най-вероятно от аналния сексуален контакт! Съветвам Ви непосредствено след сексуалния контакт да се измивате! Въпреки това в случая след като имате изменения само това няма да помогне и е добре да се консултирате и лично с дерматолог!
С уважение,
д-р Тодева
05 Апр 2016, 12:16
b_dimitrov написа:Dr Violina Todeva написа:b_dimitrov написа:Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!
Здравейте!
Проблемът е най-вероятно от аналния сексуален контакт! Съветвам Ви непосредствено след сексуалния контакт да се измивате! Въпреки това в случая след като имате изменения само това няма да помогне и е добре да се консултирате и лично с дерматолог!
С уважение,
д-р Тодева
А да ми препоръчате нещо за намазване докато си запиша час за консултация (понеже за тази седмица не съм сигурен, че ще успея)?
16 Апр 2016, 17:13
19 Апр 2016, 10:50
vqra.radeva написа:Здравейте, имам няколко бледокафяви петънца по вулвата, равни са, почти гладки, нямам други оплаквания, от какво може да са? Благодаря
21 Апр 2016, 22:52
23 Апр 2016, 19:23
24 Апр 2016, 14:45
03 Май 2016, 10:33
Снея.Суров написа:Здравейте можете ли да ме опътите къде мога да се изследвам за полово предавани болести нямам платени здравни осигуровки а в момента и съм в малко затруднено положение.. благодаря предварително
03 Май 2016, 10:38
MaxPower написа:Здравейте. От няколко месеца имам малка пъпчица на главичката на пениса. Днес забелязах и леко разкъсване на юздичката отстрани. Бих се радвал за съвет. Не съм правил секс от няколко месеца. Възраст 20-25 години.
03 Май 2016, 10:48
asdfbg написа:Здравейте,имам две гладки бледо-кафяви петна на главичката на пениса,голямо и малко,сътоветно с радиус 3мм и 2мм!Какво може да е това?Предполагам няма да можете да прецените по описание,така че бих искал да Ви попитам къде се намира кабинета Ви и кога ще е удобно да Ви посетя за преглед?