Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
14 Юни 2016, 19:27
Dr Violina Todeva написа:Здравейте!
Не мога да се ориентирам само от снимката! Възможно е обривите да са алергична реакция!
Извинявам се за забавянето на отговора!
С уважение,
д-р Тодева
Направих си още един (3-и пореден тест) за сифилис, отново отрицателен. Мисля, че също така видях какво ме хапе преди два дни. Случайно си вдигнах крака и видях малка буболечка, приличаща на бълха (беше твърда, не успях да я смачкам и избяга). Съответно на крака на който я хванах имаше такива червени петна с точка по средата, не сърбящи. Напръсках отново с Райд, но ще купя и препарат и ще обработя цялата къща и двор. Ако тогава престанат да се появяват, вероятно са били някакви гадинки.
18 Юни 2016, 00:03
Здравейте,имам две гладки бледо-кафяви петна на главичката на пениса,голямо и малко,сътоветно с радиус 3мм и 2мм!Какво може да е това?Предполагам няма да можете да прецените по описание,така че ще прикача снимки!Предварително Ви благодаря за отговора!
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 96843m.jpghttp://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 96882w.jpghttp://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 97294r.jpg
23 Юни 2016, 10:05
rootkit написа:Dr Violina Todeva написа:Здравейте!
Не мога да се ориентирам само от снимката! Възможно е обривите да са алергична реакция!
Извинявам се за забавянето на отговора!
С уважение,
д-р Тодева
Направих си още един (3-и пореден тест) за сифилис, отново отрицателен. Мисля, че също така видях какво ме хапе преди два дни. Случайно си вдигнах крака и видях малка буболечка, приличаща на бълха (беше твърда, не успях да я смачкам и избяга). Съответно на крака на който я хванах имаше такива червени петна с точка по средата, не сърбящи. Напръсках отново с Райд, но ще купя и препарат и ще обработя цялата къща и двор. Ако тогава престанат да се появяват, вероятно са били някакви гадинки.
Никак не е изключено в този сезон проблемът да е от насекомите!
23 Юни 2016, 10:08
Здравейте!
Не мисля, че има проблем, но за е максимално полезен прегледът е добре да се направи дерматоскопия!
С уважение,
д-р Тодева
30 Юли 2016, 13:32
Здравейте,
Бях на гинелолог и ми каза, че имам вирусна инфекция. Само по полов път ли се предават вирусните инфекции? Четох в Интернет за битов начин, но не е обеснен. Преди 3 години, бях в Англия и чистих къщи, а после работих в магазин за обувки. Получих гъбички по кожата на ръцете. Може ли от работата да съм хванала тези болести? А също Има ли вероярност от ръцете да съм прехвърлила към половите органи?
02 Авг 2016, 15:29
Здравейте
Д-р Тодева след оплаквания в микробиологията на еяколат ми отркиха streptococcus pneumoniae ,възможно ли е тази бактерия да попадне там или е външно замърсяване.Имам дразнене в уретера и белезникав секрет след уриниране понякога
04 Авг 2016, 12:22
pokerami написа:Здравейте
Д-р Тодева след оплаквания в микробиологията на еяколат ми отркиха streptococcus pneumoniae ,възможно ли е тази бактерия да попадне там или е външно замърсяване.Имам дразнене в уретера и белезникав секрет след уриниране понякога
Здравейте!
Съветвам Ви да говорите с лекуващия лекар. За съжаление не мога да ви дам препоръки, без да съм запозната в детайли с проблема!
С уважение,
д-р Тодева
05 Авг 2016, 14:39
Здравейте аз съм момче на 22 г.,с жена която не познавам ,аз мастурбирах докато тя беше с гръб към мен и искам да попитам дали може да се предаде нещо,ако е имало евентуално докосване до ануса,но без проникване.Много съм притеснен и искам да попитам след колко време е удачно да си направя тест за венерически болести.
05 Авг 2016, 18:49
Импотентен съм скъпи доктори. Не ми става откакто бях с една мадама също така изпитвам болка в тестисите. Страх ме е данеби да съм пипнал Кандидоза или нещо друго което ми се отразяваа отрицателно на половите органи.
08 Авг 2016, 06:44
Здравейте, от три месеца пия противозачатъчни - Линдинет, с цел регулиране на цикала. Горе-долу от същото време е и проблема ми. Имам силно влагалищно течение. Възможно ли е да е от хапчетата и какво да направя или пия за да се отърва от същото. Просто ще ме доведе до лудост.