Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Фев 2016, 13:35
zagrijena написа:Меркел не е президент, а канцлер, т.е. като наш Бойко Б. Техният президент е само с представителни функции, затова нито го виждаме, нито чуваме. Поне не се излага човека

. Аз искам президента ни да е като Путин!
Да, със сигурност ще е супер яко да имаме президент като Путин, все пак Майка Русия ще ни спаси пак.
03 Фев 2016, 16:41
Аз предлагам президентът ни да е върл националист, че аман от подлизурковци пред чуждите
03 Фев 2016, 17:13
klara написа:Аз предлагам президентът ни да е върл националист, че аман от подлизурковци пред чуждите

Като Волен Сидеров ли ?
04 Фев 2016, 11:30
Anka написа:klara написа:Аз предлагам президентът ни да е върл националист, че аман от подлизурковци пред чуждите

Като Волен Сидеров ли ?

Е, стига с този Волен! И той достатъчно се овапца! Идеалният президент си го представям комбинация от Путин, Обама, Меркел и Уго Чавес за цвят.
10 Фев 2016, 15:44
balsam написа:Anka написа:klara написа:Аз предлагам президентът ни да е върл националист, че аман от подлизурковци пред чуждите

Като Волен Сидеров ли ?

Е, стига с този Волен! И той достатъчно се овапца! Идеалният президент си го представям комбинация от Путин, Обама, Меркел и Уго Чавес за цвят.

Интересна комбинация, само не разбрах Меркел кво прави там?
10 Фев 2016, 16:46
balsam написа:Anka написа:klara написа:Аз предлагам президентът ни да е върл националист, че аман от подлизурковци пред чуждите

Като Волен Сидеров ли ?

Уау, моля ви се недейте, че чак тогава ще ни затрият хубавата планета!
15 Сеп 2016, 16:14
Тези поне са личности, а нашите кандидати като Кузов, Пищова какво ще ги правим? И институцията президент вече я смятаме за едва ли не да станеш управител на кварталното магазинче.
16 Сеп 2016, 09:17
Тази година така и не разбрах, кои са кандидатираха за президенти?! Общо взето останах с впечатлението, че дълго време от партиите казваха кой НЯМА да е президент.
16 Сеп 2016, 09:45
Още не са ясни някои кандидати, не че е голяма загуба! За сметка на това другите са от познати по-познати. Никакво въображение нямат значи

.
16 Сеп 2016, 10:27
Няма да се учудя, ако и Кунева и за президент се кандидатира, макар че тя няма шансове да се добере до нещо, ако разчита на народа. Виж да я лансират различни партии, за да се гаври с нас, всички могат. Както виждаме и сега с образованието.