Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бойко Борисов ще изпълни ли обещанието си или няма да го изпълни?

14 Ное 2016, 12:58

Преди минути Борисов подаде оставка, честито на печелившите. Вместо да се пилеше на главата как Бойко трябва да подаде оставка, някой трябваше да си направи труда да му каже, че не е необходимо. Все пак сега следва излишен харч за съставянето на ново правителство, което трябва да бъде съставено от президента, който па от друга страна, още не е постъпил в длъжност, след това отново да се търсят специалисти, с техните разбирания, след това да има нови избори (като цяло пара да се харчи).

14 Ное 2016, 13:44

Не знам сега кой е по-тъп, гласоподавателите, че "позволиха" това, или Бойко, че обещава, въпреки че видя още в началото с кандидатурата на Цецка какви бяха реакциите, то беше ясно, че няма как да победи.

14 Ное 2016, 14:37

Борисов сам се насади на тези яйца. А и никой не го е карал да обещава такива работи, защо му трябваше така и не разбрах. Сега нямаше избор вече освен да си подаде оставката и да спази обещанието си. И естествено пак всички останали са виновни - БСП, ДПС, Радан, реформатори, патриоти и кой ли не. Какво да правим сега, свети Бойко бащицата и майката на нацията ни оставиха сиротни?

15 Ное 2016, 11:53

Няма как да се изметне вече. Макар че често сме ставали свидетели на непоследователността му, не ми се вярва така да се променят нещата, че да остане на поста си. Направо нереално изглежда този вариант вече. Но пък сме доказали, че сме държава на абсурдите, тъй че да си имаме не едно наум, а няколко и то за много работи :!:

15 Ное 2016, 11:55

dessiblond написа:Няма как да се изметне вече. Макар че често сме ставали свидетели на непоследователността му, не ми се вярва така да се променят нещата, че да остане на поста си. Направо нереално изглежда този вариант вече. Но пък сме доказали, че сме държава на абсурдите, тъй че да си имаме не едно наум, а няколко и то за много работи :!:

За какво говориш, той още вчера подаде оставката... :shock:

Re: Президентски избори в България и по света.. да се смеем или да плачем?

15 Ное 2016, 13:42

А какво да кажем за новите първи дами - Мелания и Деси. Оказаха се връстнички и двете източноеврпейки:
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtoto-m ... va-6061480

15 Ное 2016, 14:47

И дотук с приликите :lol: . Едната няма нищо общо с другата.

15 Ное 2016, 15:49

То па в България едни първи дами.. може да вземат да си играят на такива де,на мен ми направи лошо впечатление нашата "първа" - с коментари във фейсбук и възклицания и с тая абсурдна къса поличка... :roll: :mrgreen:

15 Ное 2016, 22:28

Нали затова има екип, който да я научи как да се облича, пък ако не се научи, ще си ходи като недоразумение и ще й се смеят. Но това да ни е проблема.

16 Ное 2016, 11:45

zagrijena написа:Нали затова има екип, който да я научи как да се облича, пък ако не се научи, ще си ходи като недоразумение и ще й се смеят. Но това да ни е проблема.

Ние сме фрашкани с проблеми, да ти кажа честно. ТО и самите избори които имахме - т.е. не самото действие, а самия избор от кандидати беше поредния цирк. Явно нямаме достойни хора, и мен лично вече ме притесняват парламентарните избори, че ще са пак от едни и същи. Общо взето последните 25 години сме на принципа със стари к***и нов бардак правим.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9