
penny написа:А можеш ли да ми дадеш примерна рецепта за киш, до колкото помня тестото беше маслено, нали?
pepa1974 написа:Аз правя пълнено агнешко бутче, като обезкостявам месото, посолявам го и го пълня с 2-3 моркова-нарязани на кубчета, 1 от най- малките консерви грах на Бондюел, 1 твърдо сварено яйце, кайма, лук-пресен, черен пипер, магданоз, олио,може и няколко кисели краставички-нарязани на ситно,това всичкото объркано в една смес. Зашивам бутчето, намазвам го с разтопено масло, покривам с фолио и пека на бавен огън няколко часа.Накрая 30 минути преди да сваля, махам фолиото, за да хване хубава коричка. За гарнитура-бял сварен ориз с гъби и зелена салата с пресен чесън.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта