22 Апр 2014, 10:48
22 Апр 2014, 15:48
penny написа:А можеш ли да ми дадеш примерна рецепта за киш, до колкото помня тестото беше маслено, нали?
25 Апр 2014, 11:21
pepa1974 написа:Аз правя пълнено агнешко бутче, като обезкостявам месото, посолявам го и го пълня с 2-3 моркова-нарязани на кубчета, 1 от най- малките консерви грах на Бондюел, 1 твърдо сварено яйце, кайма, лук-пресен, черен пипер, магданоз, олио,може и няколко кисели краставички-нарязани на ситно,това всичкото объркано в една смес. Зашивам бутчето, намазвам го с разтопено масло, покривам с фолио и пека на бавен огън няколко часа.Накрая 30 минути преди да сваля, махам фолиото, за да хване хубава коричка. За гарнитура-бял сварен ориз с гъби и зелена салата с пресен чесън.
09 Апр 2015, 13:27
11 Апр 2015, 14:29
11 Апр 2015, 15:37
13 Апр 2015, 10:34
13 Апр 2015, 10:50
14 Апр 2015, 10:23
14 Апр 2015, 10:32