Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
03 Дек 2014, 10:13
Много интересно какъв ли вкус има и дали от всякакви розови листа може да стане или само от специална роза?
03 Дек 2014, 10:48
Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата
03 Дек 2014, 10:53
Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата
03 Дек 2014, 12:19
Не съм пила никога чай от рози, но имам предположение какво може да му е действието.
Сладкото от рози го използват хора, които имат проблеми със стомаха - лениви черва, запек затова си мисля, че по пътя на логиката чаят от рози би трябвало да има същото действие. Но не съм сигурна. Знам, че баба ми взема като слабително средство по няколко лъжици от сладкото на гладно сутрин.
Аз съм яла желе от рози, но не в голямо количество та не ме разхлаби.
03 Дек 2014, 17:07
Burborino написа:Не съм пила никога чай от рози, но имам предположение какво може да му е действието.
Сладкото от рози го използват хора, които имат проблеми със стомаха - лениви черва, запек затова си мисля, че по пътя на логиката чаят от рози би трябвало да има същото действие. Но не съм сигурна. Знам, че баба ми взема като слабително средство по няколко лъжици от сладкото на гладно сутрин.
Аз съм яла желе от рози, но не в голямо количество та не ме разхлаби.
От рози, каквито можеш да си купиш от цветарския магазин ли?
03 Дек 2014, 17:39
От маслодайна роза се прави.
03 Дек 2014, 17:43
Да, от маслодайна и смятам, че ще има страхотен аромат и като цяло ще е сладникаво, а може и да разхлабва, като се замисля, Burborino е прав/а
03 Дек 2014, 18:00
Добре, Казанлък е в центъра на България, та лесно можем да си наберем рози
14 Яну 2015, 16:25
Lollipop написа:Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата

Така ли? Трябва да пробвам, някаква гадинка ме е нахапала и ужасно ме сърби, вече с какво ли не се мазах никакъв ефект ;(
14 Яну 2015, 17:06
Почиствам лицето си с розова вода, много добър ефект има кожата ми е много хубава на лицето.