Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Маски от розовата вода – натурално и ефикасно

16 Яну 2015, 17:42

Viktor.Ivanov написа:Не знам дали маски стават от нея, но за почистване на лице я ползваше бившата ми жена.

И сестра ми за тва я позлва, да не е тя бившата ти жена? :mrgreen:

19 Яну 2015, 16:52

Розовата вода е страхотна, а особено ако си намерите и наистина направена и запазила още автентичността си ще останете доволни. Аз всяка вечер третирам лицето си с розова вода и наистина кожата ми е супер свежа :)

Re: За какво използвате розовата вода?

04 Мар 2015, 13:40

Много я харесвам розовата вода, използвам я да си почиствам лицето всяка вечер ;)

22 Май 2015, 17:20

Забелязах, че като ми излизат пъпчици и след почистването на кожата се напръскам с розова вода, която оставям да засъхне, то много по-лесно зарастват тези упорити гадини! :D

23 Май 2015, 19:03

Anka написа:
Lollipop написа:Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата :)

Така ли? Трябва да пробвам, някаква гадинка ме е нахапала и ужасно ме сърби, вече с какво ли не се мазах никакъв ефект ;(

Задължително пробвай, аз също съм го ползвала след ухапване от комари, имах една хубава розова вода, пратена подарък от прадядо ми, лека му пръст! Ползвах я няколко години, сега мисля пак да си взема, освен за гадния сърбеж, всякакви неприятни пъпчици може да лекува. :) Идеално антибактериално средство :)

26 Май 2015, 11:06

rabotnata pchela написа:
Anka написа:
Lollipop написа:Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата :)

Така ли? Трябва да пробвам, някаква гадинка ме е нахапала и ужасно ме сърби, вече с какво ли не се мазах никакъв ефект ;(

Задължително пробвай, аз също съм го ползвала след ухапване от комари, имах една хубава розова вода, пратена подарък от прадядо ми, лека му пръст! Ползвах я няколко години, сега мисля пак да си взема, освен за гадния сърбеж, всякакви неприятни пъпчици може да лекува. :) Идеално антибактериално средство :)

Наистина се влюбих по същата причина в розовата вода, дори преди цикъл да ми излезе някоя пъпчица, то вечер след като си почистя лицето се напръсквам и оставям да изсъхне, за един ден всичко изчезва :idea: :)

26 Май 2015, 14:26

Да, голяма работа е въпросната розова вода ;)

19 Юни 2015, 10:52

Дали не трябва да се сложи още нещо към водата, за да може да има ефекта на маска?

24 Юни 2015, 10:15

Мисля, че маските с добавена розова вода не биха имали кой знае какъв ефект, специално от розовата вода, затова предпочитам да я използвам като тоник, вечер след като почистя лицето си се пръскам с нея и изчаквам да изсъхне, без да бърша и съм много доволна, там където съм имала пъпчици или неравности доста бързо заздравяват :!:

22 Юли 2015, 15:48

У нас имам едно бурканче с розова вода,ползвам го само като ме засърби нещо ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8