Доволни ли сте от биопродуктите на Rubella?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Доволни ли сте от биопродуктите на Rubella?

Мнениеот ramimni » 17 Фев 2015, 14:22

Днес се рових и случайно открих, че и Rubella имат биопродукти. :shock: Изненадах се, но разгледах по-обстойно и си харесах някои нещица, но като цяло ми е интересно да разбера мнението ви като цяло за биопродуктите на Rubella и след това ще ви попитам за конкретните, които съм избрала...

Не зная дали може да се определя качеството по цената, но ако е така, в случая Rubella са от нискокачествените, :| но ако не гледаме от тази гледна точка... какво ще кажете, как ви се струват техните продукти :?:
На мен ми допадна това кремче,
nar.jpg
nar.jpg (47.96 KiB) Прегледано 1299 пъти
също и един спрей за термозащита за коса, но все още не мога да преценя дали си струват тези продукти? :roll:

Надявам се, че сте доволни от част от тях или поне, че сте ги ползвали, за да можете да ми дадете някакво мнение относно Rubella и по-специално биопродуктите им :!:
ramimni

Re: Доволни ли сте от биопродуктите на Rubella?

Мнениеот Mauritius » 17 Фев 2015, 14:27

Ползвала съм техен крем за лице, не от био серията, но беше що-годе нормален, не мога да кажа, че е бил нещо кой знае какво, нито пък боклук, средна категория, смятам и за биопродуктите същото...
Mauritius

Мнениеот Мади Ранчева » 17 Фев 2015, 14:35

Ползвала съм някакви кремчета за ръце на Rubella, без никакви очаквания и като цяло нищо особено, но българската козметика по принцип не може да се очаква много от нея, поне до сега не ми е правила някакво супер впечатление дадена марка
Мади Ранчева

Мнениеот donni » 17 Фев 2015, 14:43

Био или не и аз не съм очарована от българската козметика, включително и тази на Rubella, ще се радвам ако не съм права, понеже бих предпочела българското, ако е наистина качествено! ;)
donni

Мнениеот Anka » 17 Фев 2015, 15:34

Аз съм ползвала от крема за лице, не е лош никак, но като цяло държа да кажа, че моята кожа е много добра и няма как да дам сравнение, защото използвам кремовете колкото да съм намазана след баня, понеже косата ми се изсушава. :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 17 Фев 2015, 15:57

Не са лоши, спрямо цената си, дори качеството им е идеално за тези пари. Това е като с повечето неща, получаваш това, за което плащаш, а вече сама преценяш от там нататък. ;)
Аватар
Elica

Мнениеот Mon_ton » 17 Фев 2015, 17:15

Не съм голяма почитателка на българската козметика, може би не съм си намерила още толкова добра фирма, колкото ми се иска, въпреки цената. Та да ти кажа нямай големи очаквания, за по-сигурно. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Snejna » 17 Фев 2015, 18:14

Ползвала съм само крем за ръце и съм доволна, но не съм вземала точно от биопродуктите, но не вярвам, че са особено био!
Аватар
Snejna

Мнениеот Lollipop » 18 Фев 2015, 11:24

Не съм си вземала точно от биопродуктите, но такъв крем за ръце съм си вземала тях, беше си сравнително добър, като за цената му направо супер ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот S_Milenska » 18 Фев 2015, 12:35

Даа, ползвала съм и съм много доволна, за тези пари са супер, все пак не всеки може да си позволи крем от 30-40 лева ;) тези са много добри :)
Аватар
S_Milenska

Следваща

Назад към Козметика