01 Юни 2016, 13:58
01 Юни 2016, 15:32
rabotnata pchela написа:annamaria написа:Andrey, това с прозвуча грубо
Обаче има истина, кой мъж приготвя спа, вечери, масажи и гранде кОпони? :) Купуват по нещо, или за най-лесно по една роза и са "чао".
01 Юни 2016, 15:34
01 Юни 2016, 16:47
rabotnata pchela написа:Моят мъж е от тези, които не бих отишли на спа :) Аз бих отишла да помързелувам и някой да ме гали и маже.Но той не би стъпил на подобно място ;(
02 Юни 2016, 09:33
Gorica23 написа:Има и такива дето и по роза не купуват, а минават с "Извинявай мило, забравих", така че най-добре сами да се подготвяме и изненадваме, после да няма сръдни...
02 Юни 2016, 12:21
rabotnata pchela написа:annamaria написа:Andrey, това с прозвуча грубо
Обаче има истина, кой мъж приготвя спа, вечери, масажи и гранде кОпони? :) Купуват по нещо, или за най-лесно по една роза и са "чао".
02 Юни 2016, 17:48
03 Юни 2016, 08:48
06 Юни 2016, 11:12
Lisandra написа:julianne написа:Става интересно, когато за годишнина и двамата се подготвят подобаващо.Как се решава казуса къде да се отиде, ако има две резервации? Криеш, за да е изненадаш половинката и после наистина изненада
.
Повечето мъже забравят, да имаш избор винаги е по-добре. Ако трябва да избирам, между ресторант и ресторант и SPA заедно, нямам никакво двоумение.
nefertiti, не бъди егоизка, сподели кое ти е любимото място и ние да си създадем спомени...
06 Юни 2016, 15:46
nefertiti написа:Lisandra написа:julianne написа:Става интересно, когато за годишнина и двамата се подготвят подобаващо.Как се решава казуса къде да се отиде, ако има две резервации? Криеш, за да е изненадаш половинката и после наистина изненада
.
Повечето мъже забравят, да имаш избор винаги е по-добре. Ако трябва да избирам, между ресторант и ресторант и SPA заедно, нямам никакво двоумение.
nefertiti, не бъди егоизка, сподели кое ти е любимото място и ние да си създадем спомени...
Веднага казвам :) - спато на хотел Sensе, там ме заведе любимият през февруари, а после там се поразвихрихме с приятелките за прословутото ни излизане по женски. Много е едно такова бутиково и уютно.
Pacienti, до къде я докарахте с изненадите и подаръците?