Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

24 Авг 2016, 16:06

За да ги изредиш всичките неща, които си изброила, трябва да си вземеш един ден почивка :smile: . Но пък ефектът наистина ще е страхотен!

24 Авг 2016, 17:00

lussy написа:За да ги изредиш всичките неща, които си изброила, трябва да си вземеш един ден почивка :smile: . Но пък ефектът наистина ще е страхотен!

Зависи, в почивен ден ще остана колкото мога, защото няма ограничение на времето, но в делничен, за час, час и половина съм готова - 15-20 мин. фитнес, 15 мин. басейн, сауна или парна баня по желание максимум 10 мин. и масаж 30 мин.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

24 Авг 2016, 17:05

Andrey написа:Нашето Марче може и в няколко игри да участва, без да ѝ мигне окото. :mrgreen:

Сега да ви питам, какво мислите за джакузитУ? :roll: Мисля уикенда да се наглася с моята булка у едно джакузи и да пробваме какво говорят по филмите, обаче се съмнявам до колко е възможно или са само приказки, като същото в морето..

Хахаха, що бе Андрей, не ти ли се получава в морето? Хубаво е в джакузито, само внимавай да не станете тройка, четворка... ако е свободен достъпа :lol:

25 Авг 2016, 10:29

Пробвайте, поне малко разнообразие ще внесете, дори и да не ви се получи в джакузито :smile: Аз нито в морето, нито в джакузито предпочитам, но остава палавия спомен.

25 Авг 2016, 10:57

Andrey написа:Нашето Марче може и в няколко игри да участва, без да ѝ мигне окото. :mrgreen:

Сега да ви питам, какво мислите за джакузитУ? :roll: Мисля уикенда да се наглася с моята булка у едно джакузи и да пробваме какво говорят по филмите, обаче се съмнявам до колко е възможно или са само приказки, като същото в морето..

Къде ще е джакузито? Ако е в стая на някой готин хотел защо да не е като по филмите - няма да имате неканени наблюдатели ;)

25 Авг 2016, 11:15

По такива места нали има и месечни карти, дето можеш да си ходиш колкото пъти искаш - можеш и да си отделяш по час, примерно през ден, за по едно от тези неща. Един ден фитнес, един сауна, един басейн, един масаж.. Ще им се насладиш поотделно ;)

25 Авг 2016, 15:54

Направете си по един масаж и съвсем като по филмите ще стане. :)

25 Авг 2016, 16:02

Lisandra написа:
lussy написа:За да ги изредиш всичките неща, които си изброила, трябва да си вземеш един ден почивка :smile: . Но пък ефектът наистина ще е страхотен!

Зависи, в почивен ден ще остана колкото мога, защото няма ограничение на времето, но в делничен, за час, час и половина съм готова - 15-20 мин. фитнес, 15 мин. басейн, сауна или парна баня по желание максимум 10 мин. и масаж 30 мин.

Малей, ти си машина. :lol:
За мене варианта на Gold е по удачен, обичам да се наслаждавам.

25 Авг 2016, 17:17

Lisandra написа:

Това препускане и на мен не ми е по вкуса. Докато влезе в едното и трябва да излизаш :smile: .

26 Авг 2016, 09:34

Важна е идеята и че ще го направите, пък какво точно ще предпочетете не е толкова важно :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 78