Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
25 Окт 2016, 12:05
Leonora, може първо в бара и после във фитнеса или басейана за пречистване...
25 Окт 2016, 12:21
Не си го представям вкъщи с детето и мъжът около мен, които постоянно искат нещо. Трудно душ си взимам без да ме прекъснат, та камоли парна баня, сауна...
За това си трябва спокойствие и атмосфера на релакс.
25 Окт 2016, 12:33
Добре, че не четат мъжете, че тия оправдания да ходите на сауна и парна баня ще ги изкарат от равновесие

.
25 Окт 2016, 12:33
А не е ли по-лесно направо едно детокс коктейлче, ама до басейна

, после фитнеса. Или пък без фитнеса, а направо масажчето
26 Окт 2016, 13:38
Още по-добре ако четат. И на тях не им е чуждо ходенето на сауна, ама не им се налагат оправдания като нашите. Да не бъдат егоисти, а да влизат в положение ;)
26 Окт 2016, 15:29
Коктейчета, басейнчета, още малко и Мич Бюканън ще искате да притичва наоколо.. май взехме да се отклоняваме от темата

. Там човек не трябва да се разсейва, а да си съсредоточи вниманието в релакса, прочистването на организма, почивката, презареждането като цяло.
26 Окт 2016, 20:38
За след работа няма време за такива екстри, за които сте се размечтали. На другия ден кой ще ходи на работа

?
27 Окт 2016, 13:10
ти до колко работиш, че съвсем да не може някой път да отделяш час-два за себе?
27 Окт 2016, 15:14
Който не може през седмицата, да се възползва от уикендите :) Важното е да си доставя удоволствие! Пък е и за здраве, нали?
27 Окт 2016, 18:35
tinkerbell написа:Коктейчета, басейнчета, още малко и Мич Бюканън ще искате да притичва наоколо.. май взехме да се отклоняваме от темата

. Там човек не трябва да се разсейва, а да си съсредоточи вниманието в релакса, прочистването на организма, почивката, презареждането като цяло.
Кой е този, аз мечтая за Брад Пит, от мен да мине, бих се прежалила и за Джейсън Стейтъм...