Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
28 Окт 2016, 11:33
Gorica23 написа:tinkerbell написа:Коктейчета, басейнчета, още малко и Мич Бюканън ще искате да притичва наоколо.. май взехме да се отклоняваме от темата

. Там човек не трябва да се разсейва, а да си съсредоточи вниманието в релакса, прочистването на организма, почивката, презареждането като цяло.
Кой е този, аз мечтая за Брад Пит, от мен да мине, бих се прежалила и за Джейсън Стейтъм...

Хаха, то такива гледки май по-скоро ще ви забързват пулса, вместо да ви релаксират

.
(Горице, как кой е този

, "Спасители на плажа" не си ли гледала? Дето всяка серията тичат по червени бански около водата 90% от времето

)
31 Окт 2016, 13:24
Момичета, май сте се отдали на мечти, вместо на действия
31 Окт 2016, 14:20
Трябва да си вземем бележка, вярно е

! Мечтите може да са безплатни, но от време на време на човек му се иска да почувства нещичко и да го изпита на живо.
31 Окт 2016, 18:57
В това студено време, направо си мечтая за сауна. Мисля петъчно да превърна мечтите в реалност. :)
01 Ное 2016, 11:42
колко си права. все говорим как искаме да правим нещо или да отидем някъде, как имаме нужда да отделим време за нас, но все се намира нещо, което ни кара да отлагаме и така само натрупваме в себе си усещането за недоволство, че пак не сме успели..
01 Ное 2016, 16:17
препоръчайте готино място извън София става въпрос за където и да се сетите из България, мисля да се разходим с любимата предколедно, че има рожден ден
(точно и децата ще спретнат някой купон). Разстоянието не е от значение
02 Ное 2016, 10:47
Извън София лесно - посока Велинградско, на който и комплекс да се спрете, все сходни неща ще има. Ако обаче търсите нещо по-специфично, казвай какво е, да го намираме дружно къде го има
03 Ное 2016, 11:05
Един неудобен въпрос мога ли да ви задам, ако имате хрема, как ходиш в сауна?
03 Ное 2016, 13:04
С носни кърпички. :) Шегата настрана, загряването помага да се отпушат синусите. Не си ли си правила инхалации?
03 Ное 2016, 13:07
Аз не съм имала възможност скоро да ходя извън София, все тук гледам да си намирам спасително островче :)