Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
03 Ное 2016, 14:14
Сауната доста помага при настинки и такива простудни болежки и неудобства. Абе за каквото и да се сетиш, все е полезна сауната. Стига да е изрядна хигиената, да не вземе човек някакви гъбички да прихване. Ако оцеляват при такава температура

!
03 Ное 2016, 16:24
Neven498 написа:Извън София лесно - посока Велинградско, на който и комплекс да се спрете, все сходни неща ще има. Ако обаче търсите нещо по-специфично, казвай какво е, да го намираме дружно къде го има

И аз не знам, искам да има всякакви екстри, масажи, басейни, сауни, джакузита, знам ли какво включва едно спа, ама да има от всичко.
(чувствам се малко като Митьо Пищова)
03 Ное 2016, 18:15
Локуме, това да не е скрита политическа агитация...
Иначе, това което търсиш го предлагат в СПА-то на Лисандра, въпреки че не е в стилистиката на Митьо, прекалено изискано е.
04 Ное 2016, 12:28
Локумът написа:Neven498 написа:Извън София лесно - посока Велинградско, на който и комплекс да се спрете, все сходни неща ще има. Ако обаче търсите нещо по-специфично, казвай какво е, да го намираме дружно къде го има

И аз не знам, искам да има всякакви екстри, масажи, басейни, сауни, джакузита, знам ли какво включва едно спа, ама да има от всичко.
(чувствам се малко като Митьо Пищова)
ако го мислиш за по празниците, не е зле вече да почваш да резервираш някъде. комплексите със сигурност ще са претъпкани с народ предколедно. лично аз не харесвам на спа да се чувствам като на централния плаж лятото и да трябва да изчаквам ред за влизане в сауна или за масаж.
04 Ное 2016, 13:54
Lyomi, то затова си избираш СПА център където държат на хигиената. Не знам дали може да се хване нещо при такива температури, но ако видя, че е мърляво не бих останала В това отношение нямам притеснения където ходя.
https://web.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
04 Ное 2016, 14:08
А във Финландия и Русия сауните нали си ги правят направо до къщите. Там може и да не е лукс супер чисто, но хората си ги ползват.
04 Ное 2016, 16:46
ramimni казваш го, все едно едва ли не всеки финландец или руснак си има лична сауна/парна баня. може да имат традиции, но и те ходят по спата. също както шведите сигурно не ходят само на шведски масаж. а той там сигурно не се казва и шведски, а само масаж
07 Ное 2016, 12:07
Ежедневието ни е толкова напрегнато, че нищо чудно ходенето точно на спа да е предпочитано място за през почивките.
08 Ное 2016, 15:45
Би било хубаво, но и както казва annamaria да си на спа пък в същото време да има сто човек покрай теб, то почивката и отърсването от всичко се затруднява. Може би е по-добре през седмицата да си на спа дори и за час отколкото в натоварените почивни дни да чакаш ред.
08 Ное 2016, 16:38
Идеята за спа през празниците е супер, така или иначе аз като съм на почивка някъде, рядко излизам от стаята, в която се олежавам.