Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

08 Ное 2016, 16:42

Andrey написа:Идеята за спа през празниците е супер, така или иначе аз като съм на почивка някъде, рядко излизам от стаята, в която се олежавам. :mrgreen:

Къде ще ходите?

09 Ное 2016, 11:48

Andrey , значи не трябва да ходиш на спа с преспиване, та да се застояваш толкова в стаята. А просто на готино Спа и да с караш там цял ден почивка :thumbup:

09 Ное 2016, 18:04

Andrey, ако веднъж ти направят шведски масаж, повярвай ми, няма да се "олежаваш" в стаята... :lol:

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

09 Ное 2016, 18:21

Lisandra, благодаря ти, петъчно не можах, но в неделя след гласуването отидох на сауна и изкарах всички токсини. После и в басейна се цопнах, абе поглезих се. :)

11 Ное 2016, 17:24

Neven498 написа:
Andrey написа:Идеята за спа през празниците е супер, така или иначе аз като съм на почивка някъде, рядко излизам от стаята, в която се олежавам. :mrgreen:

Къде ще ходите?

Избрахме коледен пакет: http://medicus.bg/ Дано да е хубаво, жената го избра, накрая ще я пратя с майка й, че почна да ме изнервя. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Все едно ги копая тея пари... ама хайде... нали щерка ми роди тая година.. :lol: :lol: :lol:

11 Ное 2016, 17:25

Gorica23 написа:Andrey, ако веднъж ти направят шведски масаж, повярвай ми, няма да се "олежаваш" в стаята... :lol:

Какъв е тоя шведски масаж, колежке? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Взе да ме замисляш.. :wink:

14 Ное 2016, 16:58

Andrey написа:
Gorica23 написа:Andrey, ако веднъж ти направят шведски масаж, повярвай ми, няма да се "олежаваш" в стаята... :lol:

Какъв е тоя шведски масаж, колежке? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Взе да ме замисляш.. :wink:

:grin: :grin: :grin: И аз да се включа шведският масаж е известен с това, че облекчава напрежението в мускулите. Релакс и отпускане винаги са добре дошли, не мислиш ли? :smile:

15 Ное 2016, 13:35

Andrey написа:

Колега, ето тук, масажи, басейни, сауна, парна баня, каквото ти душа иска и то в центъра на София. :)
https://web.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater

17 Ное 2016, 16:56

Gorica23 написа:Lisandra, благодаря ти, петъчно не можах, но в неделя след гласуването отидох на сауна и изкарах всички токсини. После и в басейна се цопнах, абе поглезих се. :)

Gorica23, надявам се, че ни си изплискала басейна, че и съм мисля да се поглезя там :grin: :lol:
Я кажи записваш ли се предварително или ходиш с карта за спа-то?

17 Ное 2016, 17:22

Gorica23, моля, моля, радвам се, но и завиждам. Нещо напоследък не ми остава време, но съм решила съвсем скоро с масаж да се наградя.
На това съм хвърлила око, но не знам дали още е валидно:
https://web.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 78