Аз ходя на сауна, но рядко, за не повече от 5 минути, толкова ми трябва, за да се почувствам добре и освежена, след това усещам напрежение, което мисля, че главно психически си създадвам, но предпочитам да не се напрягам :)
Герои са тези, които издържат в сауните! На мен жегата навън ме мори ненормално и едва понасям високите температури, изобщо не си представям да отида на сауна.
marsu написа:Герои са тези, които издържат в сауните! На мен жегата навън ме мори ненормално и едва понасям високите температури, изобщо не си представям да отида на сауна.
Да ти кажа не знам, тоя август тея 30 градуса ме съсипват и сякаш ги няма жегите с по 40 градуса навън, както беше преди години, но слънцето сякаш е по-силно, вечно ми е лошо навън и избягвам да излизам, стоя под климатика, през останалото време съм с кола.
Обичам да ходя на сауна, но гледам да не прекалявам със стоенето вътре, ограничавам се до около 10 минути и излизам, да си взема душ :) Освежавам се много добре, но все гледам да има някой наблизо.
Сега се зачетох в препоръките на първата страница. пише, че акочовек посещава редовно и един вид е "мастър" н а сауната, може да стои 60-90 минути. ТОва не е ли много опасно?!