SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот PlamBran » 06 Фев 2014, 15:54

SciPyramid написа:Благодаря, няма нужда. Сметнете, напишете колко пари трябва да изхарча с тази карта, за да спестя 2000-3000 лв. годишно, както беше казано на презентацията , при 3 % отстъпка? Аз мога и сам да си го сметна , ама искам вие да ми кажете и спирам да пиша тук.


Има нужда защото вие сте песимист. Много скоро ще си плащате данъците или ще си купувате апартамент с отстъпка. Тогава кой ще се сме, вие ли или аз? Ще се смее доволният потребител, само той. Ние сме му скромни слуги. За кога да ви запиша за посещение на наш семинар?
PlamBran
 
Мнения: 8
Регистриран на: 02 Фев 2014, 19:18

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот PlamBran » 06 Фев 2014, 15:56

SciPyramid написа:VirtualBusiness - "Не наричайте уважаваният от нас пастор Петров - Фараон. Щом започвате така негативно и провокативно, аз на хора с такъв тон няма да отговоря, за да не ви се вдига самочувствието. Системата работи, а вие ни завиждатне."
Аз се извиних на Г-н Петров, макар че не виждам защо, думата фараон не е обидна. Фараоните са били начело на цивилизации, богати хора, умствено извисени, които хората са считали за Богове , даже са си скъсвали гъза на 40 градуса да мъкнат тонове камъни и да ги подреждат във формата на пирамида в тяхна чест и то над 20 години. Ей това е проблема-системата работи за само 5 % , които са започнали в началото, преди 4 години, за тези които са започнали преди 2 години, системата здраво е ръждясала и спряла. Ние хейтърите, ако толкова ви завиждахме, че правите пари, щяхме да дойдем да си купим ТК3 за 3000 лв. ( от ТК1 и ТК2 няма смисъл, за същата работа 3 пъти по-малко бонуси) и ние да почнем да правим пари. Оставете изстрадалият ни народ на мира и да му измъквате и последните пари от джоба за ваше облагодетелствуване.


Виртуален Бизнес, колкото и да съм ти ядосан - недей да провокираш повече интриги с този наш враг. Той не може да смята.
PlamBran
 
Мнения: 8
Регистриран на: 02 Фев 2014, 19:18

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот VirtualBusiness » 06 Фев 2014, 17:57

Толкова много помия, от бивши приятели / за тебе Пламбран говоря/ и врагове.
Никой ли не се сеща, че сегашната кампания е предизвикана от Светльо и Станчо, които с иновативните си умове са решили да направят следното - със скандал да направят реклама на новата концепция и технология. Те са подмамили КЗП да ги глоби за да могат да се появят на първите страници на всички сайтове в България. До няколко дни ще отпадне глобата, но кой получи безплатната реклама и измами всичките алчни медии - как кой, нашите Светльо и Станчо.
Пастор Петров знае добре как да се отнася с тези вълци в агнешки кожи. Рангелов е неговата вярна дясна ръка.

Утре ще съжалявате за долните си измислици и ще се молите за карта поне. Карта ще ви дам но бизнес възможност няма да имате. Стойте си на работните места хейтъри такива.
VirtualBusiness
 
Мнения: 42
Регистриран на: 02 Фев 2014, 18:00

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот Ivaylo » 06 Фев 2014, 18:43

Обръщам се към всички с молба да успокоите малко духовете. Не искаме да налагаме контрол, но получихме вече няколко сигнала срещу съдържание, което е публикувано тук и вече е изтрито. Ще ви помоля да бъдете колегиални и ако има проблем, да ни съобщавате незабавно.
Аватар
Ivaylo
 
Мнения: 347
Регистриран на: 14 Мар 2011, 22:21
Местоположение: в нищото

Кървавото писмо на Пламен Бранков

Мнениеот Evangelina » 12 Фев 2014, 12:11

Чета това в интернет и искрено се учудвам:
Plamen Brankov > SCI Dream Team

Здравейте победители,

победата е сладка нали

От 17.02.2014г. Компанията стъпва в 13 държави! България, Турция, Кипър, Гърция, Сърбия, Румъния, Унгария, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Холандия и Франция.

Бизнесът ще се развива в три фази във всяка страна:

1. Достигане на 300 БП от ТК 3 - до тогава в новите държави ще се ползват само горещи оферти от Save of the Day - Всеки от досегашните партньори ли ще си плаща по 4000 лева за всяка от страните??? Като нищо и това може да поискат, 12 х 4000 за всеки от БП-тата...

2. Откриване на търговско представителство и сключване на договори с търговци, за да може освен Save of the Day да се използва и Save Card, както и стартиране на Online-платформа за пазаруване. Стартиране на презентации и събития на местен език. 1 200 000 лева суха пара и тогава правим нещо?

3. Налагане на бранда и услугите на компанията и включването на национални вериги.
Ала бала, ала бала, националните вериги и тук не искат да влизат, а в Германия сигурно ще ритат.

Защо компанията става немска? Няма как да правиш международен бизнес от този тип - МЛМ в "бяла държава" и седалището ти да е в България. Колкото и да ми се иска на мен лично нещата в нашата родина да са по-различни, цялата система в България е направена да затруднява максимално много всеки, който иска да се развива и да излезе от кокошкарника. Заради българските закони, институции и медиите, които безнаказано си правят каквото искат, никой немец, англичанин, французин и т.н. не би имал доверие в компанията. Германия е с едно от най-строгите законодателства в света и там е немислимо компания да развива дейност във вреда на клиентите си и е абсурдно някой да се старае да сее съмнения в легитимността на бизнесмодела, който налагаме при положение, че властите в Германия и германските експерти са признали дейността на фирмата.
Немска компания, която функционира в България и на практика, към момента няма нищо общо с Германия, освен, че има офис.

С този ход собствениците затвориха устите на всички. Един от основните аргументи на нашите зложелатели беше, че ние успяваме, защото в България "службите не са си на мястото и са ни оставили да си правим каквото искаме" и "ако сме регистрирани в някоя "бяла държава" веднага ще ни затворят". Както вече видяхте компетентните органи в България се произнесоха, че в дейността на компанията няма нищо нередно, като същото направиха и немските такива.
В момента ще стане така, че компетентните органи от Германия трудно ще проверяват какво се случва в България, а КЗП е много трудно отговорна за случващото се от и поради германска компания.

В Германия данъците, рестрикциите и задълженията на едно търговско дружество са много по-глеми от тук. Собственици на Saveway International Holding Gmbh са г-н Рангелов и г-н Петров /така че собствеността не се е сменила/.
Нали бяха лоялни данъкоплатци тук, в родната България. Какво стана сега, Германия по-родна се оказа?

http://www.unternehmen24.info/Firmeninf ... DE/3948070

Има една поговорка: Когато фактите говорят и боговете мълчат!

След тази информация искам да ви помоля за нещо относно всички "хейтъри". Нека в този момент, когато ние триумфираме и съм убеден, че ви се иска да им "натриете носовете" - нека да не го правим, а да ги оставим да си въврвят по пътя, който са избрали. Това е техният избор и право. Това, което ни направи силна компания е, че ние никога не нападахме никой, а винаги оставяхме истината да свърши своята работа. Аз много обичам да чета исторически книги и анализи и ще ви кажа, че винаги на великите хора, компании и дори държави им трябва антигерой. Знаете преди години по времето на "желязната завеса", как комунистическия блок начело със СССР е плашил всички свои граждани със заплахата на Запада, за да ги държи сплотени, а пък Запада от своя страна обратно. Същото се случва и между Куба и САЩ вече повече от 60г. Мислите ли, че ако американското правителство искаше да свали фамилията Кастро от власт, не може да го направи ... Запомнете това от мен: Винаги има нужда от антигерой (спаринг партньор), за да станеш успешен! Знаете ли, аз съм убеден, че "хейтърите"и хората, които плащат статиите против нас, всъщност ни помогнаха в нашето развитие, защото ни калиха в битките - научиха ни да бъдем единни и ни помогнаха да израстнем и да стъпим по-подготвени в Европа! Да не говорим, че има закони, които гласят: "Който нож вади, от нож умира" - в тази поговорка има много мъдрост. Така, че оттук нататък моля оставете тези хора да правят и да пишат каквото си искат и не се занимавайте с тях - ние вече играем в Шампионска лига и нека ги оставим да си ритат в българската "В" група
Когато се срещаме с хората нашето оръжие ще бъде само и единствено истината за Saveway International.

Много патриотично, българската B група...а уж бяха патриоти.

Пожелавам ви една незабравима седмица!

P.S. Качих ви малко снимки от сградата, в която се намира седалището и централния офис на Saveway International, както и таблото с фирмите, които имат офиси там. Мисля, че мястото ни винаги е било и ще бъде сред големите
И аз нося бельо Виктория Сикрет, но това не означава, че имам други делови отношения с компанията.
Evangelina
 
Мнения: 13
Регистриран на: 07 Фев 2014, 16:39

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот SciPyramid » 12 Фев 2014, 17:36

Evangelina няма за какво да се учудваш.Това си е проектирано като финансова пирамида,прикрита зад голи карти и понеже балъците на локална почва са пред свършване, почваме да дерем българите зад граница с куха фирма холдинг,която нищо нередно няма да прави.Остригания българин тука не може да се оплаче на немското правителство.Пък и фараоните - Шрек и цивилният поп са прехвърлили активите в немския холдинг, искат и да замажат очите на балъчетата-Един вид в Германия сме регистрирани,значи сме изрядни, пък армията им зомбита стрижат на БГ почва.Името го смениха,защото като напишеш в Гугъл SCI всичко лъсва. Виж в Ютюб бизнес-деня им за 50-70 лв. - цирк с 2 клоуна и 3000 наивници. Показват им държава с БВП и всички почват да викат,свирят, пляскат,все едно представяш Земята на марсианци. И така 12-13 държави и това е-обекти няма,БП-та още няма, какво, как , нищо. Това е бизнес-ден срещу пари.
Един съвет към бъдещите мултимилионери от SLAVEWAY, и по-специално VirtaBusiness - като излезете в чужбина да набирате бизнес-балъци,сложете в джобчето и по една кутийка вазелин,защото там правораздавателните органи обикновено действат по бързата процедура и може да нямате време да отскочите до магазина да си вземете лубрикант със Slaveway карта за отстъпки.Успех бъдещи мултимилионери, Европа ви зове.
SciPyramid
 
Мнения: 8
Регистриран на: 06 Фев 2014, 12:39

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот SciPyramid » 12 Фев 2014, 18:03

А най ме изкефи Шрек като се изтъпани пред БНТ и заяви,че продукта им е софтуер.Даже имаше наглостта да се сравнява с Майкросфт и Апъл.А едно друго висшо зомби обобщава: продуктът ни е високо-технологична хардуерна и софтуерна платформа, която добавя стойност на крайния потребител. Виж как модерно звучи а? С други думи карта за отстъпки и регистрация на сайта им. Ако си купиш само карта, пак получаваш регистрация на сайта,ама само да си следиш покупките и на тези, които си продал карта. Дадеш ли ли 4000 лв. получаваш пълен достъп-там точки да позиционираш други балъчета и т.н.А относно добавената стойност и крайния потребител и Майкрософт, давам прост пример-ако си купиш Уиндоус на диск и утре Майкрософт фалира , ще можеш ли да си ползваш Уиндоса за бъдеще.? Можеш, той ти е на диск. Ако закупиш он-лайн офис от страницата на СЦИ и утре СЦИ не съществува, ще можеш ли да си ползваш офиса и картата. Отг.-не.
SciPyramid
 
Мнения: 8
Регистриран на: 06 Фев 2014, 12:39

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот Evangelina » 18 Фев 2014, 11:13

Моля, не ми пишете лични бележки с предложения за влизане в SCI. Става ми смешно.
Evangelina
 
Мнения: 13
Регистриран на: 07 Фев 2014, 16:39

Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 10 Дек 2019, 13:18

Какво стана с тия пичове? Нещо изчезнаха от България... Помня им лъскавите БМВ-та и надутите обещания. Даже подмамиха и мои близки да си купят от техните карти за отстъпка. Обаче нещо не им мина номерът... :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Предишна

Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта