Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
14 Май 2011, 23:38
The_The_Ramone написа:HealthyBoy написа:Пак не звучи много романтично според мен ама пък не мога да ти кажа, по-скоро зависи от дамата, ако съм я опзнал ще знам къде да я водя

Пицария...ще преядете, а после сексът няма да спори...По-добре на зала, тя да е уморена и да я тегли към леглото.

Е ми нали и аз ще съм уморен, пък от мен ще се очаква да изнасям основната тежест.
17 Май 2011, 21:57
HealthyBoy написа:The_The_Ramone написа:HealthyBoy написа:Пак не звучи много романтично според мен ама пък не мога да ти кажа, по-скоро зависи от дамата, ако съм я опознал ще знам къде да я водя

Пицария...ще преядете, а после сексът няма да спори...По-добре на зала, тя да е уморена и да я тегли към леглото.

Е ми нали и аз ще съм уморен, пък от мен ще се очаква да изнасям основната тежест.

Прав си HealthyBoy, след фитнес на кого му е до секс. Ако заведеш една жена на зала, тя ще си помисли, че и намекваш нещо за излишни килограми и надали ще се стигне до сека, по скоро до скандал.
15 Юни 2011, 14:50
А какво ще кажете за ягоди със сметана? Казват, че били добър афродизиак
09 Сеп 2011, 15:42
Какво е мнението ви за този продукт, вярно ли е че "издига в небесата",както споделят някои?
11 Сеп 2011, 17:30
Това само за мъже ли е?
11 Сеп 2011, 17:53
Пия таблетките ит 10 дни но, не виждам ефект, секса е все един и съш и резултта също. Да не би аз да бъркам нещо
12 Сеп 2011, 08:56
eli написа:Това само за мъже ли е?
Май не е само за мъже, ама като чета какво пише borislav.bo, май не е много доволен от продукта.
12 Сеп 2011, 12:30
В листовката пише, че се пият 2х1т. дневно, до постигане на желаните резултати, явно се пие по-дълго време.
25 Сеп 2011, 17:38
И как е при прием един месец, хайде мъжете да се похвалят
24 Окт 2011, 14:40
Стимуланти - УЖАС! Не искам да прибягвам към медикаментозни стимуланти.