Стомашно-чревни инфекции - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет от медицинския екип на "Фрамар". Тук ще получите консултация по въпроси за лечение на вирусна или бактериална инфекция и чревни паразити.

Стомашно-чревни инфекции - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 10 Яну 2019, 10:02

В тема стомашно-чревни инфекции на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани със салмонелна инфекция, ротавирусна инфекция, както и при наличието на диария и гастроентерит с предполагаем инфекциозен произход. Тук може да получите консултация и съвет относно симптоми, диагностика и лечение. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Инфекциите на стомашно-чревния тракт са широко разпространени заболявания, като се наричат още болести на лошата хигиена.
Тези заболявания протичат с разнообразна клинична картина, но най-характерните оплаквания са: диария, повръщане и висока температура.
Лекото начало може бързо да прерасне в тежко заболяване, а самолечението да доведе до по-късни усложнения, както и до разпространение на заразата.

Научете повече за Медицинския отдел на "Фрамар"
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1746
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Назад към Инфекциозни и паразитни болести

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта