Как да обзаведа малко, но функционално жилище?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Как да обзаведа малко, но функционално жилище?

Мнениеот MGB » 10 Апр 2014, 12:40

Горда съм от себе си, че най-накрая успях да събера достатъчно средства за собствено жилище :!: :!: :!: вярно малко е – студио, но искам освен уютно да го обзаведа и функционално! :idea:

Редовно се любувам на различните предавания за обзавеждане по FLN, но има един основен проблем при взаимстването на идеи от този канал, тук в България е почти невъзможно да намериш такива мебели, за да обзаведеш функционално малкото жилище! :( :(
Затова се допитвам в този форум, тъй като видях, че има специален раздел за дома!

Една от идеите ми е да има барплод :? , но не съм сигурна дали няма да заема прекалено много място и не знам до колко функционално би било, вие на какво мнение сте? И да, определено съм се насочила към светлите тонове – сканди тип! :!: :mrgreen:
MGB

Re: Как да обзаведа малко, но функционално жилище?

Мнениеот Ginger » 10 Апр 2014, 12:47

Не е задължително да ги купуваш от магазин, нали знаеш, можеш да си поръчаш на дърводелец, аз поне така реших да направя и да ти кажа ми излезоха някои неща доста по-евтино, от колко в магазини, като ИКЕА и Айко ;)
А барплота е доста добра идея, тъкмо може да се ползва като за хранене и да отделя кухнята от дневната, например, а и може да наблъскаш много шкафчета в него, както и пералня и други такива уреди. :idea:
Ginger

Назад към За дома – съвети и идеи