веселказасмяна написа:Последно бяхме в Гърция на море на Тасос и ми стана една от любимите дестинации, надявам се за Нова година да се придвижим още малко на запад, но да видим...
В Гърция на море е толкова хубаво и толкова лошо!

веселказасмяна написа:Последно бяхме в Гърция на море на Тасос и ми стана една от любимите дестинации, надявам се за Нова година да се придвижим още малко на запад, но да видим...
Yunona написа:Тъкмо се завърнах от последната си дестинация - прекрасната стара Прага
Един от най-любимите ми градове! Голямата щерка кара там семестър по програмата "Еразъм" и решихме да я посетим семейно, за да може и малката да види града.
Пет и половина дни здраво ходене, минахме по любимите ми места, открихме още нови... Обожавам градския туризъм
Yunona написа:Снощи се завърнах от Барселона. 3 дни здрава работа, 3 вечери и 2 пълни дни здраво скитане из каталунската столица... Гауди и Пикасо, готик и модернизъм, културно пиршество и кулинарен екстаз - такава беше Барселона за мен при първото ми докосване до нея... и вече нямам търпение за следващия път... :)
Fancy написа:Звучи страхотно!Дано скоро пак отидеш! Как ти се стори кухнята им, не е ли малко тежичка?
Назад към Почивки и екскурзии в България и чужбина
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта