Смути - здравословната напитка

Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот

Re: Ще се включите ли в смути предизвикателство?

Мнениеот lini_leni » 07 Окт 2016, 13:48

И аз съм по-съгладна да си заменя вечерята със смути. Няма да си натоварвам организма с тежки храни, нари мъдрите хора казват вечерята да я подариш на врага си :smile: .
lini_leni

Мнениеот Локумът » 07 Окт 2016, 14:42

lini_leni написа:И аз съм по-съгладна да си заменя вечерята със смути. Няма да си натоварвам организма с тежки храни, нари мъдрите хора казват вечерята да я подариш на врага си :smile: .

Ама пък можеш да си останеш гладна до сутринта, което вече ще е гадно, може би трябва да е нещо следобедно евентуално.
Аватар
Локумът

Мнениеот borkova » 10 Окт 2016, 11:51

Аз не бих заменила основно ядене със смути. Между храненията - да, но иначе не.
borkova

Мнениеот Kaya » 10 Окт 2016, 12:37

О, да със сигурност, без друго се старая да закусвам по-леко, иначе целия ден ми е тромаво, тежко и в същото време имам желание да ям много повече и съответно преяждам. Някой има ли идея вече какво може да включим и какви смутита да си направим? :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот mangusta » 11 Окт 2016, 15:04

Ако смутито е с кисело мляко, банан и друг засищащ плод, няма ли да държи по-дълго време? Ако те задържи 2 часа, пак добре. Нали е по-здравословно да се яде по малко, но по-често.
mangusta

Мнениеот Rali_hr » 11 Окт 2016, 16:18

mangusta написа:Ако смутито е с кисело мляко, банан и друг засищащ плод, няма ли да държи по-дълго време? Ако те задържи 2 часа, пак добре. Нали е по-здравословно да се яде по малко, но по-често.

Тези с кисело мляко не мисля че са много полезна опция.. и с мляко и подобни с плодове.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mon_ton » 12 Окт 2016, 10:06

Предлагам ви да си изберем 6-7 рецепти, всяка да предложи и да се предизвикаме 10 дена да пием само смути за закуска или когато ни е удобно и да споделим как се чувстваме.
Аватар
Mon_ton

Re: Смути - здравословната напитка

Мнениеот qwerryyy » 13 Окт 2016, 10:39

Не ми харесва това на смутитата, че когато са само блендирани, т.е. не са изцедени, както тук казват някои рецепти, а всичко е блендирано става като бебешко пюре и не ми харесва. :front:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот ivoblinc » 13 Окт 2016, 11:21

qwerryyy написа:Не ми харесва това на смутитата, че когато са само блендирани, т.е. не са изцедени, както тук казват някои рецепти, а всичко е блендирано става като бебешко пюре и не ми харесва. :front:

Но така не е ли по-полезно? Всичко е вътре като полезни вещества, а не е само един гол сок.
ivoblinc

Мнениеот kalinka-kuku » 13 Окт 2016, 11:25

ivoblinc написа:
qwerryyy написа:Не ми харесва това на смутитата, че когато са само блендирани, т.е. не са изцедени, както тук казват някои рецепти, а всичко е блендирано става като бебешко пюре и не ми харесва. :front:

Но така не е ли по-полезно? Всичко е вътре като полезни вещества, а не е само един гол сок.

Може и да епо-полезно, но е еднакво неприятно за пиене, по-скоро това няма пиене, то е сърбане и дъвкане през цялото време. Няма приятна консистенция.
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Вегетарианци и вегани