Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

В голямо или малко жилище по-лесно можеш да изгубиш нещо?

14 Апр 2014, 11:15

В голямо или малко жилище по-лесно можем да изгубим нещо?

Разбира се, че в малкото, защото там всичко е нагъчкано и по-трудно можеш да намериш каквото и да било, но ако се замислим - кой е казал, че голямото също не е препълнено!? :lol:
Вие как мислите? ;)

Re: В голямо или малко жилище по-лесно можеш да изгубиш нещо

14 Апр 2014, 14:06

Колкото повече, толкова повече и какво станало с Мечо Пух? Амми да, мисля, че колкото и да е голяма все ще е пълно моето жилище и ще намирам разни неща под други... :mrgreen:

Re: В голямо или малко жилище по-лесно можеш да изгубиш нещо?

19 Яну 2015, 18:09

мисля, че всичко е възможно! Аз си загубих последно калъфките за възглавниците, а имаше поне 20! Сега има 4. :roll:

20 Яну 2015, 15:55

Мисля си, че който си го може си го може - без значение в малко или в голямо жилище. Аз колкото съм разсеяна, една маса пространство да имам ще загубя нещо. :lol:

11 Фев 2015, 17:14

Elica написа:мисля, че всичко е възможно! Аз си загубих последно калъфките за възглавниците, а имаше поне 20! Сега има 4. :roll:

А спокойно, ако простираш на неостъклена тераса е нормално и при нас колко спално бельо е заминало, не е истина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

11 Фев 2015, 17:38

Навсякъде е възможно, стига да си достатъчно сръчен за тая работа :) Мен много ме бива да губя какво ли не из къщи, а уж съм страшно педантична и подредена! :roll:

11 Фев 2015, 18:01

Аз нищон есъм губила, винаги знам кое къде е, просто слагам всичко на мястото му! :)

13 Фев 2015, 17:51

Смятам, че е до таланта, ако си разхвърлен и в кибритена кутийка да живееш можеш да загубиш всичко :)

10 Окт 2016, 16:31

И големите, и малките жилища се тъпчат до последно :lol: . Ако си вещоман, все ще носиш нови и нови неща и няма да помниш кое къде е. Всичко може да се загуби, но чак след време се показва. Толкова пъти ми се еслучвало да търся нещо, убивам се от търсене, но не мога да го открия. И когато вече не ми трябва, се появява.

11 Окт 2016, 10:31

Направо се чудя, като хората почнат да трупат разни неща, които по принцип не им трябват и те само стоят, но са занесени у дома и това е. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2