08 Фев 2016, 17:36
irka написа:Прави ми впечатление, когато стане някакъв фрапиращ случай с тийнейджъри и почнат едни приказки ама той не е такова дете, не е правил проблеми и т.н. А как тогава стават белите?
08 Фев 2016, 17:46
Pipilota написа:irka написа:Прави ми впечатление, когато стане някакъв фрапиращ случай с тийнейджъри и почнат едни приказки ама той не е такова дете, не е правил проблеми и т.н. А как тогава стават белите?
А не е такова дете, всички родители си познават децата и ги знаят много добре какви са вандали.
11 Фев 2016, 11:32
11 Фев 2016, 11:41
11 Фев 2016, 12:40
roksana написа:Не мога да си представя, че родител ще купи на малолетното си дете оръжие! Разбирам, че искаш да е защитено детето ти, но така направо си го подтикваш да стане престъпник!
11 Фев 2016, 13:00
11 Фев 2016, 14:38
12 Фев 2016, 13:22
Mon_ton написа:Това не мога да го проумея, от какво се чувстват застрашени, при положение, че повечето деца ги водят и прибират от училище, независимо от възрастта? До кога така ще си показват мъжеството?!??Родителите им са абсолютни хаховци!
12 Фев 2016, 17:29
Kaya написа:Pipilota написа:irka написа:Прави ми впечатление, когато стане някакъв фрапиращ случай с тийнейджъри и почнат едни приказки ама той не е такова дете, не е правил проблеми и т.н. А как тогава стават белите?
А не е такова дете, всички родители си познават децата и ги знаят много добре какви са вандали.
хаха, а дали са или не са е друг въпрос!В училище и детето вкъщи често нямат нищо общо, едното е отворено и наперено, а вкъщи може да е по-тихо от водата и по-ниско от тревата.
15 Фев 2016, 14:44
black написа:Mon_ton написа:Това не мога да го проумея, от какво се чувстват застрашени, при положение, че повечето деца ги водят и прибират от училище, независимо от възрастта? До кога така ще си показват мъжеството?!??Родителите им са абсолютни хаховци!
Много се промениха времената. Помежду си се чувстват застрашени. Сега не смееш да направиш забележка на някой или ,не дай си боже, да го погледнеш накриво според него ще те пребие като куче