Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

Мнениеот m0n4eto » 27 Апр 2015, 14:40

друго си е да си морковче :lol: досега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена :lol:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Rali_hr » 27 Апр 2015, 15:22

m0n4eto написа:друго си е да си морковче :lol: досега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена :lol:

На мен ми изглежда грозно, но сега им идва времето на портокала и моркова по баловете, всички са ОРАНЖ :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 28 Апр 2015, 10:26

Rali_hr написа:
m0n4eto написа:друго си е да си морковче :lol: досега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена :lol:

На мен ми изглежда грозно, но сега им идва времето на портокала и моркова по баловете, всички са ОРАНЖ :lol:

Те освен с бронзанти се докарват оранжеви и с грешни фон дьо тени и пудри :mrgreen:
annamaria

Мнениеот dDedov » 28 Апр 2015, 10:29

annamaria написа:
Rali_hr написа:

Те освен с бронзанти се докарват оранжеви и с грешни фон дьо тени и пудри :mrgreen:

Ужасно грозно е и за мъжете, повярвайте, не зная дори кои от тях си хващат подобни гаджета, та ако си легнат в бели чаршафи, познайте какво ще е на сутринта! :D
dDedov

Мнениеот annamaria » 30 Апр 2015, 13:10

dDedov написа:Ужасно грозно е и за мъжете, повярвайте, не зная дори кои от тях си хващат подобни гаджета, та ако си легнат в бели чаршафи, познайте какво ще е на сутринта! :D

Хаха, да! Не се бях замисляла :lol: Но явно не е проблем, гледам са си уредени оранжевите девойки :roll:
annamaria

Мнениеот Mamacita » 30 Апр 2015, 15:57

annamaria написа:
dDedov написа:Ужасно грозно е и за мъжете, повярвайте, не зная дори кои от тях си хващат подобни гаджета, та ако си легнат в бели чаршафи, познайте какво ще е на сутринта! :D

Хаха, да! Не се бях замисляла :lol: Но явно не е проблем, гледам са си уредени оранжевите девойки :roll:

Пфу, ако тръгнем на оранжевите да завиждаме, то сме в пъти по-зле сме от тях, не мисля, че са от най-уредените, все пак, за тази нощ може би, но след 15 години - едва ли :|
Mamacita

Предишна

Назад към Козметика и грим