Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

Мнениеот dessiblond » 17 Апр 2014, 11:06

Преди седмица си купих автобронзант на Ейвън,направих всичко както трябва! Ексфолирах хубаво кожата,след това я хидратирах, понеже приятелка каза, че много изсушавали, най-накрая като се намазах станах оранжева, че и на петна! :shock: :shock: :shock: :shock:

След като ми падна оранжевият цвят, си купих друг на Лореал, защото реших, че просто автобронзантите на Ейвън не са добри! Минах през същата процедура, но пак съм оранжева и на петна :oops: , но поне не е достатъчно тъмен (което не знам вече дали е хубаво или лошо :mrgreen: ), направо ме е срам да ходя по улиците с цвят на морков! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Моля ви за съвет :!: :!: :!: нещо в моята кожа ли не е наред, за да ставам такава оранжева или автобронзантите, които купувам са скапани?! :roll:
dessiblond

Re: Защо ставам оранжева от автобронзантите?!

Мнениеот sofi_black » 17 Апр 2014, 11:12

Повечето, които съм пробвала оранжавеят, този на Ейвън не съм, но на Лореал не ми харесва, понеже нали знаеш - глупав и упорит, сега си взех на Clarins, цените са ужасни, но пък пожънах успех - супер естествен тен ;) ;)
sofi_black

Мнениеот viking » 16 Юли 2014, 14:00

Какво да ти кажа, аз и от солариума ставам оранжев. Преди ходех, понеже като дойде лятото изгарях на уличен тен, кожата ми е много светла, но приличам на морков, а и са опасни, няма смисъл.
viking

Мнениеот Rali_hr » 23 Фев 2015, 14:24

:) много ги мразя тези бронзанти, никога не съм харесвала как изглеждат, според мен всички стават оранжеви.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 23 Фев 2015, 16:33

Rali_hr написа::) много ги мразя тези бронзанти, никога не съм харесвала как изглеждат, според мен всички стават оранжеви.

Ние сме стари, затова, младите момичета ги смятат за голям хит и ги използват постоянно за всичко :)))
Аватар
Snejna

Мнениеот Коцева » 09 Апр 2015, 17:14

Ами автобронзантите няма какъв друг цвят да ти придават, освен оранжев, но не е задължително, зависи и кожата как и понася, зависи и от самия продукт, има доста евтини, които са наводнили пазарите и правят ужасна кожата, така че внимавай, всъщност отказах се да ги ползвам, когато не успях да открия своя!
Коцева

Мнениеот Monika_Spasova » 09 Апр 2015, 20:13

И аз винаги ставам оранжева, не знам защо така, затова спрях да го ползвам, предпочитам да използвам други неща за тен :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот annamaria » 27 Апр 2015, 13:24

Май никога не съм се мазала с такова нещо, но си спомням едно време майка ми имаше същия плачевен резултат :mrgreen: А не знам дали с всички, но и при най-малкото изпотяване това нещо протича...иначе и тя беше като намазана неравномерно с блажна боя оранжева :lol:
annamaria

Мнениеот Lollipop » 27 Апр 2015, 13:30

annamaria написа:Май никога не съм се мазала с такова нещо, но си спомням едно време майка ми имаше същия плачевен резултат :mrgreen: А не знам дали с всички, но и при най-малкото изпотяване това нещо протича...иначе и тя беше като намазана неравномерно с блажна боя оранжева :lol:

И аз не съм се мазала, сега се чудят с каква глупост да се намажат малките!
Аватар
Lollipop

Мнениеот annamaria » 27 Апр 2015, 14:37

А и кого ще излъжеш :lol:
annamaria

Следваща

Назад към Козметика и грим