Използвали ли сте електрически пила за маникюр и педикюр?

Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.

Използвали ли сте електрически пила за маникюр и педикюр?

Мнениеот red_eyes » 17 Апр 2014, 16:26

Бях хванала една реклама по телевизията за електрическа пила за маникюр и педикюр, но това беше преди години! :oops: Стори ми се доста ненадеждно, тъй като самата пила предполагам, че представлява малка шкурчица, така както и хартиените пили за маникюр и педикюр и ще се захабяват прекалено бързо! :idea:

Това, което ми направи впечатление и тогава, и сега като се сетя, е че се използва и за повърхността на нокътната плочка, не само за нейното подравняване, :? но не зная дали би имало положителен ефект или ноктите ми ще започнат да се лющят и цепят още повече! :?:

Скоро се бяхме сетили с една приятелка за въпросната електрическа пила за педикюр и маникюр и понеже идва лято мислихме да поръчаме една за двете. :idea: Проблемът е, обаче, че никъде не я намирам из нета! Исках и да видя какво ще ми кажете за нея, използвал ли я е някой?
Аватар
red_eyes

Re: Използвали ли сте електрически пила за маникюр и педикюр

Мнениеот Мади Ранчева » 17 Апр 2014, 16:29

Ами не съм търсила, но трябва да се разровя, понеже по онова време си бях купила, но толкова време мина и толкова използване и вече главите са захабени, трябват нови!
Това за пиленето на плочката на нокътя е много готино, пилата е супер фина и нокътя ти става огледален - супер е! ;)
Мади Ранчева

Мнениеот Ani_85 » 22 Май 2014, 12:24

Аз използвам точно тази - Micro Pedi Lady и съм много доволна. Сега даже си купих резервни пили за нея.
Ani_85

Мнениеот mangusta » 27 Май 2014, 13:03

Ani_85 написа:Аз използвам точно тази - Micro Pedi Lady и съм много доволна. Сега даже си купих резервни пили за нея.

И какво представлява по-точно, въртят се пиличките и по този начин работят, така ли? А само за пилене на ръбовете ли има или и за плочката на нокътя? :?
mangusta

Re: Използвали ли сте електрически пила за маникюр и педикюр?

Мнениеот Kaya » 12 Яну 2015, 11:24

Не съм ползвала никога. Ако са като хартиените пили те супер бързо се изхабяват, дали не излиза много неизгодно?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lollipop » 30 Мар 2015, 10:57

А защо трябва да е електрическа пилата за ноктите, след като можеш да си вземеш обикновена от тези хартиените или какви се водят, които имат част и за полиране на нокътя и за подравняване? Пиленето на ноктите не е чак толкова изморително. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот S_Milenska » 30 Мар 2015, 13:19

Не съм използвала такава пила, не знам защо би била по-различна от останалите видове ;)
Аватар
S_Milenska

Назад към Медицински принадлежности