Потенето под мишниците - как да се отървем?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Потенето под мишниците - как да се отървем?

Мнениеот lini_leni » 24 Апр 2014, 10:29

Здравейте, дами! По време на пубертета се появи онова неприятно и непрестанно потене под мишниците и не успях и до сега да намеря лек за него! :oops: :( :(

Освен неприятното усещане при потенето има и също толкова неприятна миризма, остават жълтеникави петната, които след това нямат изпиране, като се има предвид, че всекидневно сменям дрехите си! :idea: :idea:

Използвала съм какви ли не средства против изпотяване, като започнете от най-рекламираните и свършите с тези, които никой не е чувал! Не зная дали трябва да се обърна към лекар, за да ми предпише нещо, което би могло да премахне потенето под мишниците завинаги?!
Вие справяли ли сте с такъв проблем, наложили ви се да посетите лекар и какъв?
lini_leni

Re: Потенето под мишниците - как да се отървем?

Мнениеот PasDeDeux » 24 Апр 2014, 10:52

Също съм имала подобни неразположения по време на пубертета, както и по време на бременността, но явно при мен е заради хормони, след това премина! Най-добре да се консултираш с личния си лекар и той да те насочи към специалист! ;)
PasDeDeux

Мнениеот mariq petrova » 24 Апр 2014, 16:32

http://bilki.bg/odoreks-deo-sprey-tyalo ... -50ml.html откакто го ползвам съм много добре. прочети внимателно упътването!
mariq petrova

Мнениеот MGB » 25 Апр 2014, 10:25

mariq petrova написа:http://bilki.bg/odoreks-deo-sprey-tyalo-biotreyd-50ml.html откакто го ползвам съм много добре. прочети внимателно упътването!

Не съм убедена, че е добре да се използват такива препарати без консултация с лекар, най-малко поръчани от съмнителни сайтове, съответно със съмнителен произход! :roll:
MGB

Мнениеот julieta » 28 Апр 2014, 14:16

Здравейте мили дами! Искам да споделя с вас моят проблем с изпотяването и как реших проблема с него Още от ученическите си години/а това беше отдавна :)/ имах проблем с изпотяването, ходих по лекари, както традиционна медицина, така и хомеопати, изследваха ми всевъзможните видове жлези и хормони и нищо Пих какви ли не хапчета и резултат никакъв Преди няколко години открих Odorex /има за ръце и за крака/, пръскам се от една до три вечери поред и следващите 2 седмици забравям за изпотяването, а за неприятната миризма съм си сложила в една кутийка в банята хлебна сода, след като сложа рол-он, с навлажнени пръсти си слагам под мишниците от нея - няма както пот, така и миризма :) Дано, да съм била полезна!
julieta

Мнениеот maminka » 28 Апр 2014, 14:47

julieta написа:Здравейте мили дами! Искам да споделя с вас моят проблем с изпотяването и как реших проблема с него Още от ученическите си години/а това беше отдавна :)/ имах проблем с изпотяването, ходих по лекари, както традиционна медицина, така и хомеопати, изследваха ми всевъзможните видове жлези и хормони и нищо Пих какви ли не хапчета и резултат никакъв Преди няколко години открих Odorex /има за ръце и за крака/, пръскам се от една до три вечери поред и следващите 2 седмици забравям за изпотяването, а за неприятната миризма съм си сложила в една кутийка в банята хлебна сода, след като сложа рол-он, с навлажнени пръсти си слагам под мишниците от нея - няма както пот, така и миризма :) Дано, да съм била полезна!

Това е много готина хитринка с хлебната сода, предполагам оставя следи, тъй като не се разтваря, но щом помага, какво ти пука дали имаш бяло под мишниците :!: :!: :!: аз няма този проблем, но през лятото все едно някой ме е поливал, не спирам да се потя, но със сигурност ще го опитам! Много благодаря за съвета!
maminka

Назад към Козметика и грим