От кои продукти на E.L.F. сте доволни?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

От кои продукти на E.L.F. сте доволни?

Мнениеот Коцева » 25 Апр 2014, 15:31

Тези дни се ровя, за продуктите на E.L.F., виждам че цените им са супер достъпни, но за съжаление до колкото разбирам могат само да се поръчат, няма ги пуснати в търговската мрежа! :(

Точно заради това исках да питам за продуктите на E.L.F., от които сте доволни! :? Мислих да направим с една приятелка поръчка на повече неща, тъй като цените са добри и чух, че някои от продуктите с високо качество, за разлика от други, което е странно :roll:

Кои E.L.F. продукти сте използвали от минералната козметика и от кои сте доволни? :?: Докато разглеждах сайта видях и доста продукти от сорта на четки за грим, някои поръчвал ли е от тях и какви са ви отзивите? :?
Коцева

Re: От кои продукти на E.L.F. сте доволни?

Мнениеот Мади Ранчева » 25 Апр 2014, 15:33

Никога не съм поръчвала, но специално за четките съм чувала, че тези от студио линията с черните дръжки са много добри, макар че са изкуствен косъм са меки и не се скубят
Мади Ранчева

Мнениеот pepa1974 » 26 Апр 2014, 13:35

Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?
pepa1974

Мнениеот red_eyes » 07 Май 2014, 14:45

pepa1974 написа:Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?

Никой никога не може да ти даде гаранция за нищо, така че не очаквай, иначе като за тези цени предлагат някои добри неща, но трябва да уцелиш, точно заради това и момичето е направило тази тема! Аз от години не съм поръчвала, така че няма да влизам със стара информация, възможно е дори да не съществуват тези продукти все още!
Аватар
red_eyes

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 17:27

red_eyes написа:
pepa1974 написа:Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?

Никой никога не може да ти даде гаранция за нищо, така че не очаквай, иначе като за тези цени предлагат някои добри неща, но трябва да уцелиш, точно заради това и момичето е направило тази тема! Аз от години не съм поръчвала, така че няма да влизам със стара информация, възможно е дори да не съществуват тези продукти все още!

Това пък изобщо не е вярно! След като сме в ЕС държавата е задължена да наложи изисквания по европейски стандарт за съдържание на продукти! И дори и да се внесе нещо с някакво лошо съдържание, то трябва да се предупредят хората, а не "да се уцелва"! Трябва на всеки етикет да пише съдържание, годност и т.н., но и да е обяснено аджеба какво е туй съдържание парабени, марабени - вредни, опасни, алергизиращи...Щото като си уцелваме и после пак ние си плащаме за доктор и лекарства! :x
pepa1974

Мнениеот penny » 21 Май 2014, 15:05

pepa1974 написа:
red_eyes написа:

Това пък изобщо не е вярно! След като сме в ЕС държавата е задължена да наложи изисквания по европейски стандарт за съдържание на продукти! И дори и да се внесе нещо с някакво лошо съдържание, то трябва да се предупредят хората, а не "да се уцелва"! Трябва на всеки етикет да пише съдържание, годност и т.н., но и да е обяснено аджеба какво е туй съдържание парабени, марабени - вредни, опасни, алергизиращи...Щото като си уцелваме и после пак ние си плащаме за доктор и лекарства! :x

Истината е, обаче, че повечето козметика е вносна (четох една твоя тема за боя за коса, от която си пострадала) и виждаш, че е произведена в Европа, но е факт станалото, т.е. дори и да има някакъв контрол, то е най-малкото строг! И по какъв начин ще се предупредят хората виждаш, че тук на нищо не можеш да вярваш, що се отнася до обясненията, според мен те не са задължени да обясняват, щом веднъж има описано съдържанието (за съжаление) и на Гугъл толкова може да се вярва, но като че ли по чуждите сайтове има повече и по-вярна информация, от която можем да се информираме какви са тези съставки! ;)
penny

Назад към Козметика