Точно заради това исках да питам за продуктите на E.L.F., от които сте доволни!

Кои E.L.F. продукти сте използвали от минералната козметика и от кои сте доволни?

pepa1974 написа:Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?
red_eyes написа:pepa1974 написа:Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?
Никой никога не може да ти даде гаранция за нищо, така че не очаквай, иначе като за тези цени предлагат някои добри неща, но трябва да уцелиш, точно заради това и момичето е направило тази тема! Аз от години не съм поръчвала, така че няма да влизам със стара информация, възможно е дори да не съществуват тези продукти все още!
pepa1974 написа:red_eyes написа:pepa1974 написа:Никога не съм поръчвала, но ще ми е интересно да науча каква е тази козметика и има ли гаранции, че е безвредна?
Никой никога не може да ти даде гаранция за нищо, така че не очаквай, иначе като за тези цени предлагат някои добри неща, но трябва да уцелиш, точно заради това и момичето е направило тази тема! Аз от години не съм поръчвала, така че няма да влизам със стара информация, възможно е дори да не съществуват тези продукти все още!
Това пък изобщо не е вярно! След като сме в ЕС държавата е задължена да наложи изисквания по европейски стандарт за съдържание на продукти! И дори и да се внесе нещо с някакво лошо съдържание, то трябва да се предупредят хората, а не "да се уцелва"! Трябва на всеки етикет да пише съдържание, годност и т.н., но и да е обяснено аджеба какво е туй съдържание парабени, марабени - вредни, опасни, алергизиращи...Щото като си уцелваме и после пак ние си плащаме за доктор и лекарства!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта