Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво може да те изкара извън нерви?

29 Мар 2017, 14:47

Не се сещам за нещо, което може да ме изкара извън нерви, единственото, което ме влудява е, когато някой започне да ми мълчи, вместо да се опита да изясни проблема. :roll:

30 Мар 2017, 17:51

Напоследък чакането.

30 Мар 2017, 19:37

Gold написа:Напоследък чакането.

ха, напоследък и аз чакам ли чакам да ми се случи нещо, направо подивявам и като знам, че не зависи от мен, брррр, сещам все за оная приказка за вълкът и дебелия му врат, ама сега вратлето ми отънява и няма как иначе!

03 Май 2017, 11:51

Мрънкането на хората, преувеличаването на някой проблем, това са неща, които ми носят досада и б ързо могат да ме изнервят толкова, че да почна истерично да крещя.

03 Май 2017, 15:41

май е трудно да се случи при мен, много съм търпелива и общо взето, мога да преживея някоя друга глупост без да си я слагам на сърцето. :roll: По-скоро може да ме ядоса, ако искам да изясня нещо с някой, а той не иска. А друго, което също ме дразни е, когато пък някой иска да се изясняваме изясняваме изясняваме... и така до безкрай..

04 Май 2017, 12:31

напоследък чакането

04 Май 2017, 15:27

Gold написа:напоследък чакането

И аз сега чакам и направо се побърквам, сякаш никога няма да свърши това очакване.. :banghead: А още повече, когато зависи от други хора е направо ужасно..

04 Май 2017, 16:10

Мрънкането може да ме ядоса много :) някои хора са изградени от негативизъм и драми.. леле, как ме дразнят! :pistoldouble:

20 Юни 2017, 10:55

Когато някой не говори с мен аргументирано, а започва да напада и да изказва крайни мнения, да обижда и да поставя етикети. Това ме изнервя, това е присъщо на държанието на ученици, които не знаят как да се защитят. В спора се ражда истината, казват. А когато някой спори и вече няма какво да направи, започва да обижда, това е признака на безсилието.

20 Юни 2017, 14:30

Mon_ton написа:Когато някой не говори с мен аргументирано, а започва да напада и да изказва крайни мнения, да обижда и да поставя етикети. Това ме изнервя, това е присъщо на държанието на ученици, които не знаят как да се защитят. В спора се ражда истината, казват. А когато някой спори и вече няма какво да направи, започва да обижда, това е признака на безсилието.

Когато говориш и зорлян не те разбират и започват да използват обиди. Безсилието им крещи и изнервя! Досада от всякъде...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4