По колко пъти миете косата си?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: По колко пъти миете косата си?

Мнениеот pepa1974 » 02 Юни 2014, 15:10

Едно време Па-па ми беше любим, ще взема пак да си го купя. ,но една приятелка чула някъде, че му бил пуснат менте и сега съдели фирмата, която произвежда ментетата. Само така! Контрол за козметика трябва да има, особено пък на тази за бебенца.
pepa1974

Мнениеот ramimni » 03 Юни 2014, 14:05

pepa1974 написа:Едно време Па-па ми беше любим, ще взема пак да си го купя. ,но една приятелка чула някъде, че му бил пуснат менте и сега съдели фирмата, която произвежда ментетата. Само така! Контрол за козметика трябва да има, особено пък на тази за бебенца.

Ужас, майка ми къпеше котката с такъв :o , дано не са случили от серията менте на пазара :(
ramimni

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Ное 2014, 14:41

Мия главата си 2 пъти седмично, смятам,че е достатъчно, сряда и неделя. Дори и не я мокря когато си вземам душ, защото тогава започва да ме сърби скалпа. :D
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annydance » 24 Ное 2014, 14:50

Мия косата си през два дни, но последния шампоан, който си купих е доста странен, може би преди месец го взех, с помпичка е и ми се налага минимум три пъти да нанасям на косата си от него, за да се получи хубавя пяна, която да отмие нечистотиите, от друга страна много трудно след това се отмива пяната, абе някакъв ужас, само ще ви посъветвам да внимавате какво купувате :!: :!:
annydance

Мнениеот Pipilota » 09 Дек 2014, 16:40

Не съм от маниачките, мия се 2 пъти седмично с шампоан и така косата ми се запазва най-дълго време неомазнена, лятото правя грешката с всяко влизане в банята да си измия косата и резултата е мазна коса, която не издържа и 2 дена, затова колкото по-рядко, толкова по-добре. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Юли 2015, 14:32

annydance написа:Мия косата си през два дни, но последния шампоан, който си купих е доста странен, може би преди месец го взех, с помпичка е и ми се налага минимум три пъти да нанасям на косата си от него, за да се получи хубавя пяна, която да отмие нечистотиите, от друга страна много трудно след това се отмива пяната, абе някакъв ужас, само ще ви посъветвам да внимавате какво купувате :!: :!:

Ужас, явно наистина шампона не е много готин. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mamacita » 13 Юли 2015, 16:19

rabotnata pchela написа:
annydance написа:Мия косата си през два дни, но последния шампоан, който си купих е доста странен, може би преди месец го взех, с помпичка е и ми се налага минимум три пъти да нанасям на косата си от него, за да се получи хубавя пяна, която да отмие нечистотиите, от друга страна много трудно след това се отмива пяната, абе някакъв ужас, само ще ви посъветвам да внимавате какво купувате :!: :!:

Ужас, явно наистина шампона не е много готин. :)

Да, явно и от тази гледна точка не е ок да се пестят средства :idea:
Mamacita

Мнениеот веселказасмяна » 15 Юли 2015, 15:49

Зависи аз бях доволна и от Уош енд гоу, не е кой знае какво, но не е и това, за което разказва annydance
веселказасмяна

Мнениеот Pipilota » 19 Юли 2015, 09:05

Използвали ли сте шампоани без парабени и истории, сиреч "натурални". Взех си такъв и косата ми постоянно мазна, имам чувството, че не може да измие изобщо! :evil:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Предишна

Назад към Козметика и грим