Коя е най-подходящата поза за кърмене на близнаци?

От кърменето, през захранването, до храненето на детето, полезни и вредни храни, рецепти

Коя е най-подходящата поза за кърмене на близнаци?

Мнениеот LEILA » 10 Май 2014, 10:59

Здравейте мами, от известно време чета този форум , обаче не срещам много теми за отглеждането на близнаци, а след няма и два месеца чакам моите слънчица да се появят на бял свят! (happy) (happy)

Имам доста неясноти свързани с кърменето! Като за начало не знам дали ще родя близнаците естествено, много ми се иска, но до колкото разбирам това ще се реши в последствие. :oops: И все пак ако се наложи секцио след колко време тръгва кърмата, :? едва ли е, както когато жената роди по естествен път?!

Исках най-вече да разбера от майките, които имат близнаци – коя ви беше най-подходящата поза за кърменето им – двете заедно, първо едното, после другото?! :?: :?:
До колкото разбирам най-подходящо е и за близнаците, и за майката да се кърмят, а не да се изцежда кърма и да се дава от шише, така ли е?!!!
LEILA
 
Мнения: 160
Регистриран на: 10 Май 2014, 10:54

Re: Коя е най-подходящата поза за кърмене на близнаци?

Мнениеот maminka » 10 Май 2014, 11:12

Отдавна преминах през това, но на мен най-удобно ми беше (докато бяха по-мънички) да държа в двете си ръце, като крачетата им са събрани или са в една посока, след като поотраснаха лягах по гръб, а те по коремче (казано честно не зная до колко беше правилно това :oops: ). Успях, дано се появят и други майки с близнаци за повече съвети!
maminka
 
Мнения: 383
Регистриран на: 17 Фев 2014, 15:14


Назад към Хранене и захранване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта