Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
04 Мар 2015, 21:43
Не ги понасям изобщо, казвам им, че ме дразнят и толкова, не се занимавам повече с глупости
04 Мар 2015, 22:06
Оф, да си призная, много ми е трудно да реагирам на мрънкащите хора, много ми е неприятно, но казвам по едно добре или хубаво и нищо повече, какво да им обяснявам, после пак ще мрънкат. Имам една такава позната, мрънка за всяко нещо, просто имам чувството, че я кефи постоянно да мрънка за нещо.
05 Мар 2015, 10:54
Ми не много лесно, но се налага да ги понасям хаха

Не мога да им кажа, че ме дразнят, много скромно стоя и чакам да им изслушам всичките глупости и аз се съгласявам само.
09 Мар 2015, 11:23
Не понасям мрънкащи хора, а то в момента има само такъв тип хора по земята, вечно недоволни, вечно мрънкат, досада!
09 Мар 2015, 13:12
Ненавиждам ги, наистина! Най-мразя да се мрънка без причина, а жените особено колко го правят това нещо..
10 Мар 2015, 16:39
На всички ни се налага да се разправяме с такива хора, но това е положението, всеки е различен и всеки си мрънка за нещо
10 Мар 2015, 16:59
Rali_hr написа:На всички ни се налага да се разправяме с такива хора, но това е положението, всеки е различен и всеки си мрънка за нещо

Нали, всеки си има право да си мрънка, но има хора, които наистина прекаляват с мрънкането и оплакването, което е суупер гадно и изнервящо!
02 Фев 2016, 15:30
Хайде, тези отвън иди-дойди - разкарваш се от тях и толкоз, ами като ти е в къщата? Мразя да ми мрънкат и да ми се оплакват! Все нещо не им харесва, все другите им криви, все те онеправданите от живота. Имам чувството, че ми изпиват енергията! Хубаво, лошо - това е живота, намери начин да се наслаждаваш!