Как понасяте мрънкащите хора около вас?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Как понасяте мрънкащите хора около вас?

Мнениеот Nightmare » 10 Май 2014, 14:18

Забелязвам, че съм обградена всекидневно от мрънкащи хора, които вече сериозно ми се отразяват на нервната система! :evil: :evil:
Нали се сещате за вечно недоволните хора с постоянни болежки, ако не е главата, то ще са менструални болки и ако и това не е гърба или краката, или климата им влияе, или пък пълнолунието, защо не и новолунието… :evil: :evil: аааа не се издържа, все намират за нещо да мрънкат и да са недоволни!!! :evil: :evil:

Обяснете ми, аджаба, как понасяте такива мрънкащи хора около вас? :?: :?: :? Не винаги можеш да ги игнорираш, особено ако работите в един и същ офис или зависите един от друг? :?: :?:
Nightmare

Re: Как понасяте мрънкащите хора около вас?

Мнениеот Коцева » 10 Май 2014, 14:38

Ами не ги понасям, затова вечно има някой засегнат! Какво да направя, не мога да търпя някой постоянно да ми дудне на главата и аз съм човек и най-честите ми болежки ги предизвикват именно такива мрънкалници! :evil: :lol:
Коцева

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 16:08

гледам да ги избягвам
pepa1974

Мнениеот boriskarlov » 11 Май 2014, 18:55

Гледам да не съм покрай мрънкащи хора. Това ми хаби време и ми разваля настроението.
boriskarlov

Мнениеот franky » 21 Май 2014, 10:38

boriskarlov написа:Гледам да не съм покрай мрънкащи хора. Това ми хаби време и ми разваля настроението.

Понякога просто нямаш избор, важно е да си създадеш свой свят, в който да ти минават приказките покрай ушите, така че да не успяват да те натоварват!
franky

Мнениеот Kremiliya » 26 Ное 2014, 15:00

Е търпиш, това е положението, аз много мразя някой да ми мрънка, а някои хора сякаш си умират от кеф да го правят това нещо, ненормална работа. Не разбирам особено, когато правят нещо хубаво за себе си пак мрънкат, това не е нормално за мене.. :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Kremiliya » 26 Ное 2014, 15:00

Е търпиш, това е положението, аз много мразя някой да ми мрънка, а някои хора сякаш си умират от кеф да го правят това нещо, ненормална работа. Не разбирам особено, когато правят нещо хубаво за себе си пак мрънкат, това не е нормално за мене.. :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Burborino » 26 Ное 2014, 19:14

Трудно :mrgreen: Хич не обичам да ми мрънкотят. Всеки си има своите лоши моменти и може да му се прииска да помрънка. Не ми е проблем това. Дразнят ме обаче тези, които просто не се спират и непрекъснато се оплакват от всичко. Просто се опитвам да не обръщам внимание. Хората са станали много негативни напоследък.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Elica » 27 Ное 2014, 16:18

Burborino написа:Трудно :mrgreen: Хич не обичам да ми мрънкотят. Всеки си има своите лоши моменти и може да му се прииска да помрънка. Не ми е проблем това. Дразнят ме обаче тези, които просто не се спират и непрекъснато се оплакват от всичко. Просто се опитвам да не обръщам внимание. Хората са станали много негативни напоследък.

Трябва да се научим да живеем по-положително, не може да мрънкаш, щото си си купил жилище, пък видиш ли имало нужда от ремонт, е това нормално ли е :?:
Аватар
Elica

Мнениеот Andrey » 04 Мар 2015, 14:08

Никак не е лесно да се преборваш с мрънкащите хора наистина! :roll: Много дразнещо подобно държание, има хора, които наистина за всичко мрънкат, аз просто гледам да ги игнорирам.
Аватар
Andrey

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси