Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Как понасяте мрънкащите хора около вас?

10 Май 2014, 14:18

Забелязвам, че съм обградена всекидневно от мрънкащи хора, които вече сериозно ми се отразяват на нервната система! :evil: :evil:
Нали се сещате за вечно недоволните хора с постоянни болежки, ако не е главата, то ще са менструални болки и ако и това не е гърба или краката, или климата им влияе, или пък пълнолунието, защо не и новолунието… :evil: :evil: аааа не се издържа, все намират за нещо да мрънкат и да са недоволни!!! :evil: :evil:

Обяснете ми, аджаба, как понасяте такива мрънкащи хора около вас? :?: :?: :? Не винаги можеш да ги игнорираш, особено ако работите в един и същ офис или зависите един от друг? :?: :?:

Re: Как понасяте мрънкащите хора около вас?

10 Май 2014, 14:38

Ами не ги понасям, затова вечно има някой засегнат! Какво да направя, не мога да търпя някой постоянно да ми дудне на главата и аз съм човек и най-честите ми болежки ги предизвикват именно такива мрънкалници! :evil: :lol:

10 Май 2014, 16:08

гледам да ги избягвам

11 Май 2014, 18:55

Гледам да не съм покрай мрънкащи хора. Това ми хаби време и ми разваля настроението.

21 Май 2014, 10:38

boriskarlov написа:Гледам да не съм покрай мрънкащи хора. Това ми хаби време и ми разваля настроението.

Понякога просто нямаш избор, важно е да си създадеш свой свят, в който да ти минават приказките покрай ушите, така че да не успяват да те натоварват!

26 Ное 2014, 15:00

Е търпиш, това е положението, аз много мразя някой да ми мрънка, а някои хора сякаш си умират от кеф да го правят това нещо, ненормална работа. Не разбирам особено, когато правят нещо хубаво за себе си пак мрънкат, това не е нормално за мене.. :roll:

26 Ное 2014, 15:00

Е търпиш, това е положението, аз много мразя някой да ми мрънка, а някои хора сякаш си умират от кеф да го правят това нещо, ненормална работа. Не разбирам особено, когато правят нещо хубаво за себе си пак мрънкат, това не е нормално за мене.. :roll:

26 Ное 2014, 19:14

Трудно :mrgreen: Хич не обичам да ми мрънкотят. Всеки си има своите лоши моменти и може да му се прииска да помрънка. Не ми е проблем това. Дразнят ме обаче тези, които просто не се спират и непрекъснато се оплакват от всичко. Просто се опитвам да не обръщам внимание. Хората са станали много негативни напоследък.

27 Ное 2014, 16:18

Burborino написа:Трудно :mrgreen: Хич не обичам да ми мрънкотят. Всеки си има своите лоши моменти и може да му се прииска да помрънка. Не ми е проблем това. Дразнят ме обаче тези, които просто не се спират и непрекъснато се оплакват от всичко. Просто се опитвам да не обръщам внимание. Хората са станали много негативни напоследък.

Трябва да се научим да живеем по-положително, не може да мрънкаш, щото си си купил жилище, пък видиш ли имало нужда от ремонт, е това нормално ли е :?:

04 Мар 2015, 14:08

Никак не е лесно да се преборваш с мрънкащите хора наистина! :roll: Много дразнещо подобно държание, има хора, които наистина за всичко мрънкат, аз просто гледам да ги игнорирам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2